- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- да и позволя ли?
имаше една,дето ми предложи по скайп и се чудя дали да и позволя да се прегръщаме и да се гледаме по ЦЯЛ ден,обаче малко ме е гнус от нея,ама искам да я гледам по цял ден и изобщо да сме си гаджета ;с
какво да и кажа
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ама незнам тя е тлъста такава ама като си сложи късата поличка и става много хубава и искам да си е моя
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ама незнам бееее
задник съм.
че и сериозно ти отговарят![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
ми така деПървоначално написано от LoveRetroMusic
![]()
еми дебеличка е ама иначе е слатка , ама ти си по слатка ако си ти тва на снимката![]()
задник съм.
Виж , това не е важно каква е , просто ако си е харесваш няма лошо![]()
Иначе това съм аз , да![]()
остави я, нали си имаш слабичкатаПървоначално написано от kidwestern
![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
мн си яка ае си станем гаджета?Първоначално написано от Nellynka
задник съм.
е ама защо така ся ;/
задник съм.
че искаш
и ще се гледаме по цял ден
и ще се прегръщамеее
иии ще е мн яко
задник съм.
голямо определение направи "тя е тлъста"![]()
![]()
Като те е гнус не знам какво ще правиш с нея![]()
намери си някой друга..
Ми той си намери вече. Не видя ли?Първоначално написано от siskas93
![]()
ми освободи се..виж човека какви екстри ти предлага,а ти се дърпаш, тъй не биваПървоначално написано от Nellynka
![]()