.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Град
    Пловдив
    пф успокой се човек...то трябва отвътре да ти идва какво да правиш ние тука не може да те учим как да се държиш с гаджето ти. Никой не се е родил научен, пробвайте 1-2 пъти сама разбери какво му харесва и недей си губи времето да четеш от списанията как трябва да си въртиш езика и такива глупости както ти е кеф така го прави
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Така да започна с бенките...та това са просто някакви си петънца няма значение колко са големи,не се притеснявай.Така,за да не стоиш безучастно...еми момиче не си ли си представяла как правиш нещо с някого или с него,фантазии нямаш ли ? Та мисълта ми е използвай ги ... А,за последния ти въпрос,почти на всички момчета им харесва целуването по врата,с леко захапване и горещ въздух(то и на мен ми харесва....мнооооогоо ),може да си сваляш плавно раката към "набора" му...А,за оралната любов или така известните свирки,главното нещо,което трябва да направиш е да му хванеш оная работа,после да я лапнеш и да си движиш главата нагоре-надоло ама гледай и да не го одереш със зъби,а по нататък като свикнеш може да се заиграваш с език и така... Ето ти и две темички да по прочетеш...То и аз от тема съм се учили и затова гаджето каза,че са просто уникални и не вярваше,че правя за пръв път,ама там е работата,че на мен просто не ми харесва да го правя,но това си е лично мнение... http://fema-bg.com/index.php?m=889 http://intimno.rozali.com/sex-taini/p7876.html

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Колкото и да са голЯми бенките ти, при достатъчно зрял характер и самочувствие няма да ти правят впечатление.
    А по време на любовната игра и секса хората правят това, към което ги влече страстта. Целувки по тялото, повече докосвания, ухапвания, драскане с нокти... То просто си става, сам го искаш. Ако теб не те избива на такива неща и ако приятелят ти не те предразполага да се чувстваш комфортно в кожата си, каквото и да направиш и както и да изглеждаш, то въпросът е защо въобще си стигнала до толкова интимности с него.

И искрено се надявам да си на повече от 15. Далеч не подкрепям келешите, дето се прое*ават рано-рано.

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    А на мен ми горят бенки колкото издържа с лазер за 30 лева.И малко,и големи.Няма разлика,само че по-големите се горят по-дълго,а болката е голяма,поне за мен.После чакаш да се получат едни малки корички,които сами падат.Не виждам смисъл да се притесняваш заради тях обаче...

Мега фен Аватара на Hilary_
    не се срамувай от това .. не мисля, че той им обръща такова внимание както ти ..

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    Не се тревожи
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Град
    Дупи
    Бенките могат да са голЕми бе момиче , не голЯми .. пууу
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Не се притеснявай за голЕмите си бенки, всеки един човек има бенки.
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Град
    Ада
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Колкото и да са голЯми бенките ти, при достатъчно зрял характер и самочувствие няма да ти правят впечатление.
    А по време на любовната игра и секса хората правят това, към което ги влече страстта. Целувки по тялото, повече докосвания, ухапвания, драскане с нокти... То просто си става, сам го искаш. Ако теб не те избива на такива неща и ако приятелят ти не те предразполага да се чувстваш комфортно в кожата си, каквото и да направиш и както и да изглеждаш, то въпросът е защо въобще си стигнала до толкова интимности с него.

И искрено се надявам да си на повече от 15. Далеч не подкрепям келешите, дето се прое*ават рано-рано.
    +1
    Ако всеки го е грижа - никой няма да плаче, ако всеки обича - никой няма да лъже, ако всеки споделя и преглътне гордостта си, тогава ние ще видим деня, в който никой не умира

Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Е тва се казва да си признаеш че си дървена в леглото ....

'Щи напра'я фен клуб!

Мега фен

Re: Начинаеща в секс

Цитирай Първоначално написано от girl4eety
    първия път в който го правихме аз си лежах напълно безучастно и той си правеше неща..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си