- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Въпрос към администраторите и модераторите на сайта
Я духай супата бе 17 годишен дечко такъв. Не си много страшен като си от Перник.Първоначално написано от MetalZone
Няма лошо човек да поспами малко, когато иска да се поразпусне. И аз съм го правил. Един път даже с още няколко човека направихме една тема на нищо, но Вие изтъпявате все повече и повече. Какви са тия картовчета, зъбчета, сладоледчета, шоколадчета, скайпчета и тем подобни глупости. Вече се уливате и променихте съвсем раздела.Това вече не е никаква разпускане, а чиста доза комплексарщина с цел да ви забележат. Нищо де, ако не се вземат мерки в най-скоро време може и да ви последвам примера, да си поспамя на воля и да видя кога ще ме баннат и ще успея ли да надмина рекорда на много спамерчета тука, които отдавна си търсят бана по IP.Оня ден един човечец за малко по остри изказвания го баннаха, а тия, които си го заслужават не ги забелязват. Те са по...хм...умерени в изказванията си.
Edit:Oooo изпуснал съм много. Вече и тема за хапченца има. Децаааа, какво да ги правиш. А това че някой СПИ си е вече абсолютно друг въпрос.