.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Град
    Neverland

Тъпите субтитри

Гррр
    вчера си изтеглих филм,щото не бях гледала нищо на компа от 1 година,по дяволите
    И,забраивих как се слагат субтитрите
    кво да прая с шибания архив?

Първо разархивираш архива със субтитрите, след това преименуваш файла със същото име като на филма, само разширението не променяш - видео плеъра би трябвало автоматично да ги зареди....

Град
    Neverland
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Първо разархивираш архива със субтитрите, след това преименуваш файла със същото име като на филма, само разширението не променяш - видео плеъра би трябвало автоматично да ги зареди....
    а как се разхивираше?
    абе,всико съм забравила,баси,откога не съм гледала филм.. о.О
    сори,нахална съм,ама ..

Трябва ти програма, като на пример "Win RAR", "WinZIP", "WinACE" или която и да е друга разархивараща програма...

П.С. - Дал съм ти линкове за сваляне и на самите програми (от Zamunda) - Просто щракни върху името на програмата, която искаш!

Град
    Neverland
    10x,aмa аз имам,winRar,но съм забравила как се ползва

Град
    Neverland
    аа,разбрах
    мерси

Град
    Neverland
    ами филма като е 2 файла,кво да правя? смисъл как да преименуам субтитрите?

Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    ами филма като е 2 файла,кво да правя? смисъл как да преименуам субтитрите?
    Възможно е единя файл да е семпъл (проба, мостра, образец, пример - откъс от филма с продължителност 1-2 минути, който се слага обикновенно в торент файловете с цел да се провери качеството преди да се свали целия филм), а другия файл да е самия филм - той е по-голям, като размер в MB! В случай, че филма е в две части - 2CD-та, тогава трябва да търсиш субтитри за такъв релиз на филма, тоест 2 файла със субтитри.

На пример имаме файлове в папката на филм в 2-части и семпъл към него:

- 1. "angels.and.demons.dvdrip.xvid-imbt-cd1.avi" - Това е първата част на филма - големина: 699 MB

- 2. "angels.and.demons.dvdrip.xvid-imbt-cd1.srt" - Това са субтитрите за първата част - големина: 48,0 KB

- 3. "angels.and.demons.dvdrip.xvid-imbt-cd2.avi" - Това е втората част на филма - големина: 698 MB

- 4. "angels.and.demons.dvdrip.xvid-imbt-cd2.srt" - Това са субтитрите за втората част - големина: 36,0 KB

- 5. "imbt-xvid-aad-sample.avi" - Това е семпъла към филма - големина: 11,2 MB

П.С. - По елементарно няма как да ти го обясня...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си