- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата харесват''лоши'' момчета?
Или с други думи какво по дяволите ни тегли толкова към риска да сме прелъстени и изоставени????
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P
ми не пиши като не те кефи бе леле аман от разбирачи,като не ти харесва ставай и издавай,а недей да критикуваш,баси кви хора има само![]()
Да , сигурна съм , че всички жени обичат да бъдат прелъстени и изоставени ..
май много филми гледаш![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ще ти отговоря, чрез следното изречение: "Жените се отнасят с пренебрежение към онези, които ги обичат - и обичат тези, които ги пренебрагват!"Първоначално написано от Rumkata1234
![]()
ето това е вече отговор,между другото има мн голяма доза истина в цялата тая история....за това ми беще мисълта да го разискваме,но винаги ще се намери кои да осере пеизажа,писна ми от недое*ани тийнеиджърчета,аре ако обичате в тая тема пишете относно нея самата не се опитваите да се заговаряте с хората чрез мизерна проба психоанализа,не мисля повече да се обсъжда товаПървоначално написано от doomkillerr
![]()
ми напиши нещо оригинално кат си толкова отворен/а![]()
![]()
![]()
![]()
доказваш ми тезата че хората които няма кво да кажат само обиждат и критикуват
![]()
![]()
![]()
иначе пълен ignor ако немаш кво друго да споделиш
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не , просто не си повърхостна ..
ти да не се каниш модератор да ставаш че така се мазниш?мн си зле тъпа била темата,мене ме изкарваш повърхностна,ама не се спря да пишеш тука след всяко мнение тебе те чета![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
залухава работа бате
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определи кои са лоши!Инече отдавна е известно,че повечето жени(дори и в зряла възраст) не знаят какво искат и се лутат в избора си.Може да се държиш много добре с нея и всичко да е тип-топ,пък да се чука и с кварталния пиянка просто за тръпката.
алоо , лапе - трай!Първоначално написано от Rumkata1234
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да,да както кажеш,смея ли да се опълча??
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
заради драматизма и тръпката
и защото е интересно да проследиш подобен тип характер и мислене отблизо
обаче на мен ми се е случвало само веднъж и повече не искам
прекалено ми е важно личното ми благополучие и спокойство
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
да точица мн си права,тегли си ни натам жените,не знам може би е породено от факта че на момчетата и особено на лошите момчета живота им е мн по-интересен,тва е мое мнение де,абе маи няма лошо стига да не се забъркваме и ние в тоя филм![]()
Не знам само дали, ако някой лошо момче те изпляска няколко пъти и после те прати насилствено в Холандия да береш лалета, ще ти е толкова голям интереса към лошите момчета.![]()
Не се крийте бъзливци...
е моя беше лошо момче тип бунтар
ама и тва не си е работа
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
И против какво се бунтуваше? Срещу комунистите ли?![]()
Не се крийте бъзливци...
hahaha
хахахахахахааааааа що така с лошо саПървоначално написано от Battlescarred
![]()
![]()
![]()
кой питаш???????
Не знам. Никога не съм харесвала подобни типажи. Сега като се замисля, май винаги съм си падала по тези, които са някак на по-заден план. С тях има какво да си кажеш на теми, различни от 'как се напих снощи'. И са ми доста по-симпатични.
Всъщност, наистина не съм си падала по такъв. Освен интереса към непознатия характер, какво друго намирате? И колко време може да останете с такъв човек?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Иначе с кротки момчета няма да е забавно