.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78
    Защото ние момичетата,колкото и да сме силни имаме нужда да чувстваме мъжа до себе си като упора и закрила. А лошите момчета поне привидно правят точно това!

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    добре бе - мен досието ми е няколко страници (само сбивания, последното с полицията ...) пък жените ги виждам през крив макарон, за добро момче ли се водя тогава !!!?!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от dominating
    добре бе - мен досието ми е няколко страници (само сбивания, последното с полицията ...) пък жените ги виждам през крив макарон, за добро момче ли се водя тогава !!!?!
    тва пролича като самореклама.....

не зависи колко често си се бил,за да си лошо момче,поне според мен....ако ти се взимаш за такъв,незнам,според мен това не е критерий...
    :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Винаги съм си падала по най-скромните, срамежливи и мили момчета...явно съм сбъркана нещо!

Защото жените не са това , което бяха сега е модерно да е лош , да има мускули и много пари

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Re: Защо момичетата харесват''лоши'' момчета?

Цитирай Първоначално написано от Rumkata1234
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Цитирай Първоначално написано от Rumkata1234
    Или с други думи какво по дяволите ни тегли толкова към риска да сме прелъстени и изоставени????
    Ще ти отговоря, чрез следното изречение: "Жените се отнасят с пренебрежение към онези, които ги обичат - и обичат тези, които ги пренебрагват!"
    ето това е вече отговор,между другото има мн голяма доза истина в цялата тая история....за това ми беще мисълта да го разискваме,но винаги ще се намери кои да осере пеизажа,писна ми от недое*ани тийнеиджърчета,аре ако обичате в тая тема пишете относно нея самата не се опитваите да се заговаряте с хората чрез мизерна проба психоанализа,не мисля повече да се обсъжда това
    А на мен ми писна от неграмотници като теб

www.dragon.bg - елате цъкайте..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от moneycomeme
    Защото ние момичетата,колкото и да сме силни имаме нужда да чувстваме мъжа до себе си като упора и закрила. А лошите момчета поне привидно правят точно това!
    Приятелят ми е изключително добър като характер-не може дори да го чуеш да повишава тон. Да не говорим изобщо за пороци, кавги, разправии или сбивания. Просто е много добър в чисто човешки аспект. Но когато имам проблеми, желая подкрепа или защита, винаги я намирам в него. Защитавал ме е винаги твърдо, без да бъде невъзпитан, утешавал ме е и е притъпявал болката ми с лекото си чувство за хумор. Макар и с добро сърце, той притежава стабилно рамо, на което да се опра.

Супер фен Аватара на Shia
    Защото много ще ми дойде непрекъснатата грижа за мен отстрана на момчето.Нито против да ме глези,но някои неща си имат граници.
    Лошото момче(,което аз го разбирам) не би се уплашило,ако ме докосне ще може да ми предложи много повече изненадващи и горещи ласки.
    Познавам едно "добро" момче,супер романтик,мечтаещ да гушка момичето си и сладко да си говорят под звездите,страх го е да целуни някоя,макар и момичето да се доближава сама до устните му,защото не знае как ще реагира и не иска да си развалят приятелството и затова всичко момичешко,което е минало през него е било "просто приятели",защото се страхува да не избърза.

Чиста форма мазохизъм.
    Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    Защото много ще ми дойде непрекъснатата грижа за мен отстрана на момчето.Нито против да ме глези,но някои неща си имат граници.
    Лошото момче(,което аз го разбирам) не би се уплашило,ако ме докосне ще може да ми предложи много повече изненадващи и горещи ласки.
    Познавам едно "добро" момче,супер романтик,мечтаещ да гушка момичето си и сладко да си говорят под звездите,страх го е да целуни някоя,макар и момичето да се доближава сама до устните му,защото не знае как ще реагира и не иска да си развалят приятелството и затова всичко момичешко,което е минало през него е било "просто приятели",защото се страхува да не избърза.

Това намирам за много сладко. Все от такива срамежливковци съм била привлечена. не ми пречи да направя първата крачка. Моят случай е такъв.

Град
    Sofia
    Курволяци с курволяци

4естно казано и аз нз, защо винаги така става. То и с мене беше същото преди да си седна на задника, се излизах с някви дето не си струваше, а свястните мом4ета ми бяха ску4ни. Аз явно не мога да понасям някои да ми ходи по гъза 24 4аса.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

По ми допадат опредлено отколкото някакви мамини синчета..
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    А де ...
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    всички порастват
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yahhooo
    тва пролича като самореклама.....
    +100
    Nowadays people know the price of everything and tha value of nothing . . .

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    SofiaRegularCunt, права си. В повечето случаи тези известните в целия град, с най-атарктивната външност, най-разговорливите и т.н. са някви боклуци, НО има и изключения. Типичен пример е мойта любов ;dd. Вярно, че постъпват лошо (меко казано) с момичетата, но примерно към приятелите си...те дават всичко за тях. Интересно е как "лошите" момчета могат да те гледат в очите с цялата невинност на света, а в същото време да лъжат без да им трепне нищо. Още по-интересното е, че ние, момичетата им вярваме, след като знаем, че е твърде хубаво за да е истина. Те са онези с красивите очи, кото те омайват, невероятната усмивка, атлетичното тяло, високи, силни, модните дрехи...хубави прически, а всичко това взето на куп - идеалната външност за момче, а? За една наивна девойка (даже и по-улегнала да е) Той изглежда като принца на бял кон. Но, горчивата истина е, че ще се окаже сърцеразбивач. В единични случаи, като моя, ако след цялата драма запазите някаква връзка, ще разберете, че това "велико" момче, всъщност е като всеки друг, че това, че привлича вниманието и наранява е само, защото се страхува той да не бъде наранен. Но спирам за истинската им същност. Той е някак недостъпен, но в същото време отворен към вас. Когато ти говори, има способността да те кара да съ губиш разсъдака. И ето, праща те на седмото небе, а после ряяязко и болезнено падаш. Повечето девойки си падат точно по такива екземпляри (признавам и аз, винаги нещо ме влече към такива), защото когато нямаш нещо го искаш, а като го имаш, не ти е интересно. Примерно ако имам 18 цигари в кутията си ще си пуша без да ми пука и да се замисля, че ще свършат (няма да изпитвам такова удоволствие от дима) , а ако кутийката ми е празна - само пушенето ще ми е в главата, ще си внушавам, че едва ли не откачам.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

защото с тях е по-интересно.Е зависи какво се разбира под лоши момчета де.И все пак ми е странно да гледам момчета,които са по-примерни от мен самат.Някакви типове,които ще ме гледат на кръв всеки път,колкото и редко да е това,когато изпсувам.С сори,ама такива просто не ме влекат.

Град
    Враца
    Еми щото 'лошите' са по-интересни.. Друго си е да има интриги и подобни.. Ноо в крайна сметка винаги зле..

There are n0 0pti0ns f0r th0se wh0 break the rules.

Има някои неща,които ми харесват от лошите момчета,които бих искала и приятеля ми да ги прави,но иначе не ми харесват.

Цитирай Първоначално написано от lipstik
    Има някои неща,които ми харесват от лошите момчета,които бих искала и приятеля ми да ги прави,но иначе не ми харесват.
    i koi sa tiq ne6ta?

Цитирай Първоначално написано от BigFakeSmile
    SofiaRegularCunt, права си
    айдеее и женска го изкараха

по темата-откъде да знам

Цитирай Първоначално написано от qazwsx
    Цитирай Първоначално написано от lipstik
    i koi sa tiq ne6ta?
    Такива неща мога да обяснявам само очи в очи

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Нямам ни най-малка представа какво искат момичетатаааа си4кн е добре докато не им дойди цикъла
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си