- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо момичетата харесват''лоши'' момчета?
лоши момчета. Ми аз примерно не си падам по тях някак си не ме влекът, също и супер сдуханяците примерно. Едно нормално и свястно момче, което те разбира е достатъчно. Лошите батковци ги харесват щото са готини и се правят на голямата работа като всяка втора дума им е псувня, държът се някво надуто и не им пука за нищо? Иее ебаси готините хора, нямам думи просто. Защо предпочитате тях, пред обикновените момчета, който не се правят на други за да се харесат и те изслушват и ги е грижа за теб ? Нима времето, което ще си прекарате с "лошите" ще е по-хубаво от колкото с тях? Но все пак има изключения, всеки с предпочитанията си
![]()
и аз..не знам кой нормален човек обича да бъде наранявани изоставянПървоначално написано от krem4et0
![]()
хаха незнам, но като се замисли човек ние момичетата наистина си падаме повече по лоши момчета. Знам ли може би тръпката![]()
![]()
![]()
Това, което не можеш да имаш е най - сладко .. и винаги ще се стремиш към него ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аз пък обичам ..Първоначално написано от Riva
![]()
![]()
яТ ли те е?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Щот сме готени айййтттттт![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Според мен си в голяма грешка или може би аз имам друга дефиниция за лошо момче, но определно не си говорим само за това 'как се напих снощи,.Първоначално написано от Wrathchild
Може би ме привличат лошите момчета просто, защото и аз не съм от добрите момичета. Аз съм човек, който обича адреналина, обича да се забавлява и прави това което иска. Съобразявам се само с приятелите си и семейството си. На мнение съм, че трябва да се опита от много неща в живота, но не от всичко. Едно момче срамежливо и добро никога няма да издържи на темпото на живота ми. Да, нараняват много тези момчета... в момента страдам, но и за миг не съжалявам...![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Евала за поста ти най сетне да видя тука едно момиче дето да схваща кво е лошо момче.Щот тука повечето живеят в заблуда че лошите момчета са лиглйовците из дискотеките дето от 200 водка се търкалят по дансинга и драйфат в кенефите и накрая на вечерта да завършат чукайки градската курва.Емм то ако беше така то всеки 2-ри щеше да е лошо момче е.Първоначално написано от kobrichka
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Абеее наистина кажете какво разбирате под "лошо момче" че съвсем се обърках!![]()
Ами не знам... Влече ме някакси. Харесва ми бунтарът, непукистът може би защото е нещо, което не ми стиска да съм(или поне така си мисля, макар че повечето го отричат). Едно лошо момче може да те отведе на седмото небе, но все пак си знам, че от по-високо се пада по-силно
![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
от лошите момчета страдаш...
Аз лично си падам по срамежливите, нежните и романтични момчета, а не по непукисти, сурови и женкари. Макар че до скоро харесвах едно такова момче и все пак той се държеше с мен мн мило, просто пред останалите беше "лошото момче", както и да е...дълга история пък и не искам да мисля за това. И все пак, както казаха по нагоре: Забранения плод е най-сладък...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
В грешка си нещо..Първоначално написано от Rumkata1234
Не бих искала да съм прилъстена и изоставена..
.. и изобщо не харесвам "лоши" момчета.. даже ме дразнят..
![]()
хаха тука е време за изцепка Всичко под ножаааааааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Защото в главната роля е Уил Смит![]()
![]()
The Spark
Такава е модата. Ако не я приемеш излизаш като глупак в този случай като забила девственица
![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Ок, не си падам по риска значи. Искам да съм спокойна, да ми е уютно, да съм ценена, обгрижвана и обичана, да се отнасят с мен нежно. 1-2 пъти съм харесвала по принцип лоши момчета, които обаче с мен са се държали по този начин. И все пак ако пак трябва да избирам, бих избрала такъв тип, с който съм сега. На възраст съм вече, в която рисковете трябва да са много умерени и премерени.
Браво, изказахте се. Имам една позната, която се хвана с един скинар. Направи дете и изчезна. Една друга също се хвана с такъв и сега неможе да се оттърве от него, то само заплахи и бой. Но на мен ми прави удоволствие като виждам такива момичета. Не изпитвам никакво съжаление. Те сами са си го направили и си заслужават всяко едно пренебрежение. Прочетах някъде в темата, че "лошите" са били силни характери. Силни са в боя, иначе са супер лабилни, повърхностни и елементарни. Вие малки недорасли инфантилчета, тъпи ли сте? Е щом един човек така шибано се държи с вас, значи явно така ви чуства.
Теория: добрите момичета си падат по лоши момчета![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
и "лошите" могат да обичат .. само да си намерят майстора .. имаш ли подход и влезеш ли му под кожата ще го превърнеш в ангелче
(има и изключения разбира се .. )
Падат си по "лошите" момчета, щото "лошите" момчета са секси. И на мене ми се е случвало. Обаче когато хормоните ми се разбунтуват, аз започвам да МИСЛЯ и си казвам "абе то хубав-хубав, готин, див и непокорен, ама много тъп бе"! И така...
Щот и вие незнаете кво искате
Гадното е, че осъзнавате грешките си след
години след като се задомите, имате семейство и
така ...Всеки ден лошото момче ви тероризира и
съжалявате, но кво да правиш
Хаха, който както се уреди)))
Според мен доста момичета си падат по лошите момчета,защото те са по непредсказуеми, по тайнствени, по буйни, по луди и до някаква степен по незаангазирващи т.е. не им пука много много и изключително рядко се оплакват пред момичето, което пък от своя страна търси това, защото се среща много рядко, докато при добрите момчета се среща по често, те са добри, не предизвкват често адреналин, защото почти никога не правят непозволени неща и спазват нормите. Това може би убива тръпката сред момичетата. Също в днешно време е много модерно да ходиш с лошо момче и да всяваш респект понякога даже дръвчейки се и на момчетата знаейки че имаш приятел, който даже и да не си права ще скочи за теб без да пита често с юмруци.
И след всичкото това изписано мога да кажа. Аз съм от добрите момчета и въпреки че това в днешно време често не е плюс нямам намерение да променям принципите си заради някоя. Има какво още много да се желае за да се чувствам наистина щастлив, но пътя на лошото момче не ме влече. Даже леко предизвиква неприятни чувства в организма ми.
Теорията ти не е вярна. И не съдя само по себе си. Има двойки, в които и двамата са добри хора.Първоначално написано от buttertoast
Аз смятам, че приятелят ми е секси. Съвсем нормално е да съм му харесала външността в началото. Намирам го за красив, привлекателен и сексапилен. Аз съм много консервативно момиче, но това не ми пречи да се мятам по къси поли и с дълбоки деколтета, да нося предизвикателен грим и да мятам секси погледи. Е, сега насочени само към един...Не генерализирайте. Хората са много различни. Между другото познавам мнооого грозни и отблъскващи лоши момчета.