- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Относно спаменето във форума
Добре. Щом казваш...Благодаря за труда.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Макар че не знам кой на кой трябва да благодари ама както и да е.
![]()
Аз съм един обикновен потребител. Форумът изобщо не е мой и се дразня просто от това, в което беше почнал да се превръща разделът.
Иначе всъщност какво ми пука. Когато се стигне до момента, в който безнаказаните потребители почнат да пускат теми от рода на
Заглавие: Обичам....
Текст: ...да пръцкам рано сутрин. А вие?
или неща от този сорт и качествените потреебители се разбягат като оставят само спамерите и посерковците тогава чак ще разберете защо се дразня и кой на кой е трябвало да благодари в крайна сметка. Както казах форумът не е мой, интернет пространство колкото искаш.
Е питайте machoka. Не знам дали ви е шефче но все пак е с по-висок ранг. Спомням си го в data.bg. В началните ми стъпки в компютрите и интернет той беше обикновен потребител в data.bg. След това заради заслуги го повишиха в ранг модератор. Толкова беше ентусиазиран че една нередност не оставяше. Много му се дразнех понякога, когато ми заключваше и триеше теми заради това че съм забравил да напиша примермо пред заглавието в темата в раздел за запитвания request или RQ: Чак толкова строги не бива да бъдете, но от него тогава лъхаше ентусиазъм свързан с новият му пост. После нещо му загубих следите. Спря да се мярка в data.bg и преди време го гледам се изкачил до администратор тук.Първоначално написано от hottie