.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

*Охх Идеи?!писва..

Имам един адски глупав проблем и моля за съвет..

С моя приятел имаме един проблем,той започна ,откакто не му разрешавам да ме докосва ,когато сме навънка (защото минават хора и т.н. ) не му давам да ме целува по-така,а той протестира..
    Обесних му,че не бива в смисъл не е хубаво,а той си измисля ,че ми имало нещо и че се отчуждавам
    Толкова ли е ненормално само да ме прегърне ,когато сме на обществено място?!Толкова ли е ненормално да му направя забележка когато се опита да ме обара едно хубаво ?Не ми е приятно хора минават ,той...
    Как да му обесня ,че неискам без да изглежда ,че се `отчуждавам`?!
    Не спира да мрънка за това.Всичко се било променило и некви такива
    А с караници не се получава не искам свичко да свърши ,заедно сме от почти 10 месеца..

От какъв глупав проблем до къде може да се стигне..
    Просто и аз незнам..някакви идеи? [-o<

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Докато ти пука от мнението на околните,ще е така

Мнението на околните?!
    Ами не ми става приятно,когато няква пенсия мине и ме нарече к*рва ..
    Има си места, за това..

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    В кой свят живееш?Какво ти пука какво някоя "пенсия" мисли за теб,както ти се изрази?Приятеля ти е прав,той иска да си има гадже,а не монахиня

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    В кой свят живееш?Какво ти пука какво някоя "пенсия" мисли за теб,както ти се изрази?Приятеля ти е прав,той иска да си има гадже,а не монахиня

Монахиня?Фактът,че не му давам да си пъха ръцете под дрехите ми ,когато сме навънка ме прави монахиня?
    Не е ли по-нормално на закрито?
    струва ми се някво неприемливо да се натискаме ,като невидели и да минават хора..

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Той ако не може да те целува и докосва, независимо от къде се намирате, то тогава кой? На колко сте? Щото ако сте на по 12-13 наистина не е редно, но ако годините ви са приемливи не виждам нищо неморално..

пп. тва розово ми бърка в д-то ..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от IhateMYself

Монахиня?Фактът,че не му давам да си пъха ръцете под дрехите ми ,когато сме навънка ме прави монахиня?
    струва ми се някво неприемливо да се натискаме ,като невидели и да минават хора..

Вие няма да се събличате,та да е на закрито...няма нищо нередно,той просто флиртува с теб,закача се.Сега дали вече прекалява незнам,но ако му забраняваш всякакви контакти докато сте навън няма какво друго да си помисли.

Цитирай Първоначално написано от Madn3s5
    Той ако не може да те целува и докосва, независимо от къде се намирате, то тогава кой? На колко сте? Щото ако сте на по 12-13 наистина не е редно, но ако годините ви са приемливи не виждам нищо неморално..

пп. тва розово ми бърка в д-то ..

Оххх на 15 съм ,той е на 16.
    Той може,но струва ми се ,че не е редно незнам.
    Това са обществени места все пак,навънка..
    ..

Вие няма да се събличате,та да е на закрито...няма нищо нередно,той просто флиртува с теб,закача се.Сега дали вече прекалява незнам,но ако му забраняваш всякакви контакти докато сте навън няма какво друго да си помисли.

Е да,но..неможе да си позволява всичко.
    Ако му дам нещо ,той продължава и едва ли не ще ме съблече ...

Град
    Някъде из София...
    ..

Аха,ясно на зор е.

Щом не ти е приятно,не му позволявай да го прави.Обясни му както обясни на нас.Ако те харесва ще те разбере,но ми е вече почти ясно какво иска от теб

..

Аха,ясно на зор е.

Щом не ти е приятно,не му позволявай да го прави.Обясни му както обясни на нас.Ако те харесва ще те разбере,но ми е вече почти ясно какво иска от теб
    Ами той от 3тия месец ми се обеснява в любов.
    Разгонени хора.. не е девствен ,не е защото не го задоволявам и така нататък..Аз го обичам има си тръпка и всичко,но работата е там,че нашите познават целия град.Лекари са..и не мисля,че на баща ми би му станало приятно ,ако разбере ,че някакво момче си пъха ръцете еди къде си..и обарва дъщеря му,че и на обществени места..
    Обясних му ,но..

Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

..

Аха,ясно на зор е.

Разгонени хора.. не е девствен ,не е защото не го задоволявам и така нататък..Аз го обичам има си тръпка и всичко,но работата е там,че нашите познават целия град.Лекари са..и не мисля,че на баща ми би му станало приятно ,ако разбере ,че някакво момче си пъха ръцете еди къде си..и обарва дъщеря му,че и на обществени места..
    Обясних му ,но..
    А баща ти не знае ли че си имаш гадже..

А за приятеля ти просто му спирай ръката или ходете на по-скрити места.. Обесни му ии го дразни.. не му го забранявай.. так го иска още повече.. дразни го дърпай му се.. спирай го.. но не го казвай директно .. просто го направи така, че да не е прекалено очевидно но и да е приятно за всички.. така хем няма да "изложиш" баща ти.. хем ти ще си спокойна.. но за гаджето ти се съмнявам.. пусни му за да е по-кротък.. ;дд
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Голям фен
    наречете ме старомодна но момичето е напълно право!!! едно е да се гушкате и да се целувате на общественни места друго е да се натискате докато се разхождат малки деца или пък хората минават и си ближат сладоледа А твоя приятел щом неможе да си държи ръчичките в джобчето вместо под полата ти явно има голям зор ... след като вече веднъж си му обяснила че на общественни места трябва да е малко по сдържан а той продължава да мрънка и натяква си помисли дали имате пълноценна връзка след като говориш за любов от твоя страна трябва да си сигурна че отсрещната изпитва същото

Цитирай Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa
    ..

Аха,ясно на зор е.

Обясних му ,но..
    А баща ти не знае ли че си имаш гадже..

А за приятеля ти просто му спирай ръката или ходете на по-скрити места.. Обесни му ии го дразни.. не му го забранявай.. так го иска още повече.. дразни го дърпай му се.. спирай го.. но не го казвай директно .. просто го направи така, че да не е прекалено очевидно но и да е приятно за всички.. така хем няма да "изложиш" баща ти.. хем ти ще си спокойна.. но за гаджето ти се съмнявам.. пусни му за да е по-кротък.. ;дд

Амии то това се случи преди месец и нещо исках го ,направих го..

Амии аз не съм пълна българка- На половина съм..Баща ми не е от тук и в страната ,в която е израснал това нещо `да си имаш гадже` е ненормално ..Мисля ,че разбираш и че няма нужда да обеснявам
    Иначе майка ми знае Тя е печена..Всичко знае.. :P

Колкото до моя..ами аз му спирам ръката и казвам някво глупаво `неможе` и той си ънка нещо и до там .
    Работата е там ,че като му спра ръката за втори път започва да ги говори тези глупости за отчуждването и дори сам не си вярва..

Град
    Дупи
    И аз много се дразня когато приятеля ми не иска да ме целува на места които има много хора /защото имало деца и му било неудобно/
    Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..

Цитирай Първоначално написано от vellvet
    наречете ме старомодна но момичето е напълно право!!! едно е да се гушкате и да се целувате на общественни места друго е да се натискате докато се разхождат малки деца или пък хората минават и си ближат сладоледа А твоя приятел щом неможе да си държи ръчичките в джобчето вместо под полата ти явно има голям зор ... след като вече веднъж си му обяснила че на общественни места трябва да е малко по сдържан а той продължава да мрънка и натяква си помисли дали имате пълноценна връзка след като говориш за любов от твоя страна трябва да си сигурна че отсрещната изпитва същото

Еххх!Най-накрая някой да ме разбере
    Чувствах се странна

Ами той го е доказал..наистина ме обича.Виждам го!
    Казва ,че наистина ме желае адски много и така нататък и цитирам `всяка част от теб ме възбужда..`
    Но немога така..
    не ме разбира..как да му го обесня,че да разбере?Неискам всичко да свърши.......

Чувствах се странна

Казва ,че наистина ме желае адски много и така нататък и цитирам `всяка част от теб ме възбужда..`
    Но немога така..
    не ме разбира..как да му го обесня,че да разбере?Неискам всичко да свърши.......

Определено има разлика м/у тва да се цунката да се гъшнете ала бала.. ии тва да ти бърка под блузата и тн.. Тва и аз не го позволявам въпреки, че някой го приемат за нормално.. за мен не е нормално хората да минават ии да ме гледат се едно са си пуснали еротика.. или минават малки деца ии да питат майка си: " мамо кво правят каката и баткото" и тн.. някак си е мн унизително.. А и ако е мн на зор 30 лева и на курви.. ;дд Ако ен ще чака.. ;дд
    * Когато сърцето крещи,а разумът си запушва ушите...когато сълзите напират,а клепачите - съпротивляват,когато гласът се сподавя,а мислите витаят... тогава!

Цитирай Първоначално написано от SinTeTichnaTaaa

Чувствах се странна

Но немога така..

Определено има разлика м/у тва да се цунката да се гъшнете ала бала.. ии тва да ти бърка под блузата и тн.. Тва и аз не го позволявам въпреки, че някой го приемат за нормално.. за мен не е нормално хората да минават ии да ме гледат се едно са си пуснали еротика.. или минават малки деца ии да питат майка си: " мамо кво правят каката и баткото" и тн.. някак си е мн унизително.. А и ако е мн на зор 30 лева и на к**ви.. ;дд Ако ен ще чака.. ;дд

От дума не разбира,аз съм кривата ..

До сега са му позволявали какво ли не и за това ..
    Казва добре и след дълга целувка се започва наново..

охх наистина го обичам..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Stop Hating Yourself.

And Let Your Boyfriend Do What He Wants.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Аз донякъде съм съгласна с авторката - наистина не е никак приятно да си се разхождаш и да се натъкнеш на такива дето малко им остава да го направят пред всички... Малките деца са едно на ръка - и за големите не е приятна гледка...
    Гушкайте се, целувайте се в рамките на нормалното. Като сте си някъде само двамата тогава се опипвайте и правете квото ще правите...

ПП Написала си, че си сигурна, че те обича понеже ти казвал колко много те иска - възбуждането няма нищо общо с обичта нали знаеш Или поне не винаги...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Stop Hating Yourself.

And Let Your Boyfriend Do What He Wants.

Омг!Т`ва беше най-малоумното мнение дето съм чела
    Да прави каквото си иска?
    Че тя да не е негова собственост?
    К`во ,като ходи с него?Щом неиска т`ва е и точка
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Мега фен Аватара на Hilary_
    хохоооо аз съм втората която мисли по този начин и определено не съм на 12 ... нито съм пенсия ...

.. за много знаещите тук не става въпрос (или поне за мен) за влиянието на чуждото мнение .. тук е до възпитание и култура .. има си място и време за тия неща и определено не трябва целия град да се изреди и да зяпа ..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Няма нищо лошо в т'ва да се целувате и гушкате,когато сте навън.Не знам как сте изкарали 10 месеца така...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си