- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- *Охх Идеи?!писва..
Напълно съгласна! И бтв slun4ice_90 авторката не говори за просто гушкане и целуване,ако ме разбирашПървоначално написано от Hilary_
![]()
Чети внимателно![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Compromises Are An Essential Part Of Love.Първоначално написано от mOBSCENE
Don't Be So Conservative.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
mOBSCENE,схванах вече...Щом е така,значи наистина авторката трябва да вземе мерки.
![]()
Първоначално написано от fenastz
Are u crazy?!Wtf?
![]()
I'm not Conservative![]()
I hate girls like u ;d go hide somewhere![]()
Божкее!![]()
До къде се стигна..![]()
Защо пишеш с уголемен шрифт?Да не би да недовиждаш?Защото на мен ми бъркаш в здравето....Първоначално написано от mOBSCENE
Първоначално написано от fenastz
Каквоо?!Аз да не съм няква `лека`![]()
Доволен?![]()
![]()
:*Първоначално написано от mOBSCENE
Мир да имаПървоначално написано от Sh@d0w
:P
Понеже имаш нужда от помощ, за това ще ти помогна. Спри да мислиш първо! Да не си мислиш, че тебе те познава целия град? Хората какво ги интересува, дъщерята на доктора им какво прави? Баси лиглата гадна, имаш късмет, че не си минала през мен. Остави приятеля ти да те бара и това е... Проблема ти е никъв!
.. но ти определено имаш такъв!!Първоначално написано от fc
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от fc
Работа ли си нямаш?Или нещо си попадал на леки?![]()
Ах,ах не по-добре не ми отговаряй![]()
,,Пенсията,, говори така,защото завижда,че преди не е било прието подобно държание....а и се е искало...Повярвай ми от дълбоки неизживяни години го правят...и така е докато ти пука за хората ще е така...
.. хах форума не ти е виновенПървоначално написано от fc
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Следвай инструкциите:Първоначално написано от fc
1.Хвани мишката здраво.
2.Насочи я внимателно към горната част на форума.
3.Натисни бутона "Изход"
4.Проблема ти е решен.
Благодаря за вниманието![]()
Нека аз си пъхам ръката в гащите ти на някоя автобусна спирка, пък тогава ми кажи, че поне малко няма да се засрамиш, когато хората те гледат втренченоПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
И аз имам същия проблем като авторката, ама кво да направя, че моя е избаран простак, аз съм си го избрала такъв и ще си го ттърпя...
Ти си малко малоумно момиче. Ако бях на мястото на приятеля ти щях да те зарежа още първия път, когато ми бутнеш ръката.Първоначално написано от IhateMYself
Temet Nosce
벨야카
ееее
как може бе.
дори не ти съчуствам.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Щом се влияеш от чуждото мнение до никъде няма да стигнеш!!!
You Mad ? Btw I'm a boyПървоначално написано от mOBSCENE
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Аз само искам да попитам... какво значи да те "опипва по-така"... Ръце по гърдите ли ти пуска, в дънките ли ти "бърка"... Какво прави?
позволявай на приятеля си повече.. щото накрая това контролиране ще му писне![]()
Просто аз
Чакай сега..От ласка до ласка има разлика..Сещаш се..Ама не може да имате връзка от 10 месеца, а да се държи с теб на улицата така сякаш сте от поне 20 заедно..Нали се сещаш?Само прегръдка му позволяваш..баси нещото..?!?Пък и хич не си пояснила какво е това обарване "по-така"?Все пак, едва ли ще те изчука насред центъра на града, ама все пак..за 10 месеца трябва да си допуснала този човек до себе си доста повече от нормалното..Ама на тебе си личи , че много ти пука от хорското мнение.