- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- *Охх Идеи?!писва..
Първоначално написано от ImmortalForever
Съветвам те преди да пишеш каквото и да било мнение да четеш внимателно!
Как ще се почувстваш,ако сте посред центъра и той си пъхне ръката под панталона ти?И всички виждат това?Деца минават...
И на всичкото отгоре баща ти да познава целия град..как ли би се почувствал той ако разбере ,че дъщеря му прави такива неща при положение ,че той не е българин и в тяхната страна дори е забранено момичето да си има приятел момче!
А на моя приятел си му давам достатъчно!
Т`ва ,че теб не те грее дали се държиш прилично или не ,мен не ме засяга!Чаткаш?!Всичко е до култура!
Капиш?![]()
Като на малоумен трябва да обеснявам..
Не ми е приятно да ми бъркат из дрехите ,когато сме навънка и е фул с хора!
Е тези ,които имат благоприличие не го позволяват!Както и аз.
Исках да помоля за съвет как да му обесня по прост начин,че неискам и да не изглежда ,че съм се отчуждила..
Ех ,амааа...
Ми кажи му всичко това което каза на нас![]()
Хубаво.Само недей се тръшкаш и да ми се карашЩе утрепеш много неврони така.
Е, ако стига чак до бъркане под панталоните ти, му задай някакви граници. Нещо в стил, че може да те докосва от време на време и на публични места, но само ако наоколо не е фраш от народ или пък, че пред хора може само през дрехите да те гали и така.
Иначе, в известна степен те разбирам. И аз много мразех преди бившия ми като му хрумнеше ей така на средата на площада да ме хване за задника здраво здраво. Не е от срам или някакъв проблем с мнението на хората. Не е и заради самите хора принципно, а по скоро е, защото тези докосвания са много интимни и лични. Не са за пред други хора. Те са си работа между нас.
На гаджето ти също не би му било приятно, ако ти разваляш интимността между вас. Ако започнеш да разказваш на всичките си приятелки той колко време държи по време на секс, колко голяма му е пишката и тн.