Цитирай Първоначално написано от IhateMYself
Цитирай Първоначално написано от vellvet
наречете ме старомодна но момичето е напълно право!!! едно е да се гушкате и да се целувате на общественни места друго е да се натискате докато се разхождат малки деца или пък хората минават и си ближат сладоледа А твоя приятел щом неможе да си държи ръчичките в джобчето вместо под полата ти явно има голям зор ... след като вече веднъж си му обяснила че на общественни места трябва да е малко по сдържан а той продължава да мрънка и натяква си помисли дали имате пълноценна връзка след като говориш за любов от твоя страна трябва да си сигурна че отсрещната изпитва същото

Еххх!Най-накрая някой да ме разбере
Чувствах се странна

Ами той го е доказал..наистина ме обича.Виждам го!
Казва ,че наистина ме желае адски много и така нататък и цитирам `всяка част от теб ме възбужда..`
Но немога така..
не ме разбира..как да му го обесня,че да разбере?Неискам всичко да свърши.......

Определено има разлика м/у тва да се цунката да се гъшнете ала бала.. ии тва да ти бърка под блузата и тн.. Тва и аз не го позволявам въпреки, че някой го приемат за нормално.. за мен не е нормално хората да минават ии да ме гледат се едно са си пуснали еротика.. или минават малки деца ии да питат майка си: " мамо кво правят каката и баткото" и тн.. някак си е мн унизително.. А и ако е мн на зор 30 лева и на курви.. ;дд Ако ен ще чака.. ;дд