.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Физическо0о0о0о..........

Хора Моля Ви се помагайте...
    Утре ще бягаме 600 метра по Физическо, но аз много бързо се уморявам...
    Кажете някаква техника, защото не искам първата ми оценка да е слаба
    Благодаря Ви...

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Ъъъ,бягаш по-бавно,а не на спринт.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

ами ако нямаш тренинг няма как да не се умориш,но най-малкото опитай да дишаш само през носа,поемай си дъх оттам,на мен лично това ми помага да тичам по няколко км наведнъж.И тичай бавно,щом е 600 метра предполагам е за издръжливост,никой не те гони,не си давай мн зор,гледай да го изтичаш цялото,освен ако разбира се изришно не ви кажат,че целта е да финишираш по-напред.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    вместо да пишеш във форума излез и тренирай... ако имаш колело - карай, но на по-голяма предавка, за да има умора... просто тренирай

Проблема ми е, че е първи час: 7:30, времето е хладно, а аз почти винаги съм с хрема
    Изпитват ни за оценка...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ами отначало бягаш по-бавно,а накрая поо-бързо ;д .Бившия ми даскал ни е учил,че е важно да се диша през носа и през устата (редувате ги ;д).Не яж преди това и не пий много вода
    А и цигарите също пречат...

дишай равномерно
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

вземи си ролери

Град
    в света на приключенията ..
    вземи си кецове с колелца
    по темата-тичай бавно а не спринт особено в началото-- в края тичай бързо .. вдишвай от носа;издишвай от устата това е най-добро - аз така бягам ии също дишането равномерно
    утре ли те изпитват?
    днес трябваше да потренираш малко ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    удобни дрехи и обувки и мисля, че е по - добре в началото да бягаш бавно, и после преди края по - бързо
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    Чирпан
    Не знам как бягате, но ние бягаме по групи (4-3човека).
    Ако и вие сте на групи..избери 2-3ма които също са "бързи" като теб.. и
    когато тръгнете.. тръгни по-бързо от тях.В смисъл..първите 100-200м. ги избягай на спринт.. и си дай по-леко темно.Така поне ще си сиг. че няма да си последен.
    Т'ва винаги действа при мене (аз не съм бавен ама ...така си бягам попринцип )
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

Голям фен Аватара на pathetic
    ^ако имаш сили, нали..
    „Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“

Град
    Чирпан
    Цитирай Първоначално написано от pathetic
    ^ако имаш сили, нали..

сили.. за след спринта ли?

еми..да ама не вярвам ..още при 200та метра да е капнал

АМА ПИЧ НЕ СЕ ШАШКАЙ..ИМАМ 2ма В КЛАСА - БЯГАТ 600м ВСЯКА ГОДИНА ПО 5-6ПЪТИ И ТО КАТО ГИ ИЗБЯГАТ ВИНАГИ Е ЗА 3-4 ... така че... няма да си първия нито последния.Не всеки има данните за...физическо
    Обичам те!19.09.08

===========

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Дишай само през носа отначало, като почнеш да се изморяваш вдишвай през носа и издишвай през устата. Не се напъвай много да бягаш бързо, важното е да издържиш до края. Обуй си нещо удобно и отначало се разгрей, за да не ти се схване крака примерно. Гледай да не се преумориш предварително.

Град
    Чирпан
    бе човек ако не си пушач..и неска не се напиеш като куче.. няма да имаш проблем
    Обичам те!19.09.08

===========

Град
    морската столица
    Спорта като цяло не се научава във форума..Толкова ли е трудно да се светнеш дай да бягам всеки ден,че да издържам по физеческо..най-малкото е готино да бягаш като луд и да не се задъжваш..мацките са кефят..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Така де, не ни изпитаха... ( ще имам време да се подготвя)
    Но другата седмица няма да ни се размине...
    По принцип на първата обиколка си приказваме с един приятел
    Нямам проблеми с краката, защото просто не ги чувствам (rofl)
    Проблема е, че корема ми се вълнува повече от мен

Град
    Благоевград
    От днес за утре атлет не се става. Трябваше да се сетиш по-раничко.

Голям фен Аватара на meche95
    ууу аз вчера бягах 300м ама се преебах мн якооо щот тръгнах мн мн бързо като за спринт 50м и 100м 16 сек няаше и толковаа ама послееее последните 100м едва едваа иии вместо норматив 66 73 а днес да му еба майката е ебасии времет0о не моа да тичам да трен малко

Нас пък ни карат да тичаме 300м за време , а не за издръжливост.Както казват другите,опитай се да дишаш през носа.
    If you don't know my name, you can call me your baby ...

Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.

Raindrops fall from everywhere.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    На тебе проклетата оценка по физкултура ли ти е важна или по БГ,Матем,Английски и т.н? Честно казано аз съм оте*ала тая физкултура и ми е през фара за тфа кфо ще изкарам омг..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Спорта като цяло не се научава във форума..Толкова ли е трудно да се светнеш дай да бягам всеки ден,че да издържам по физеческо..най-малкото е готино да бягаш като луд и да не се задъжваш..мацките са кефят..
    А момчетата ще се кефят ли, ако ме видят, че бягам 7 км без да спра или нещо такова? Сериозно говоря, щото мъжката психика ми е далече от представите в тва отношение.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    На тебе проклетата оценка по физкултура ли ти е важна или по БГ,Матем,Английски и т.н? Честно казано аз съм оте*ала тая физкултура и ми е през фара за тфа кфо ще изкарам омг..
    Хах, представи си, ако е някой супертромав и изкара слаба оценка по физическо за годината, това ще се отрази на общия успех и съответно на стипендиите, ако ще кандидатства навън!
    Аре, като те мързи, застивай пред учебниците и трупай излишна двигателна енергия.
    Не казвам да не се учи, трябва да се изразходва енергията... Не е полезно само да зубриш!

Абе момчето каза, че сутрин е хремаво, а вие го карате да диша през носа. Ми не се притеснявай толкова. Аз попринцип съм тенисистка и волейболистка ама скоковете и 300 метра много ме мъчат. Има и по-важни неща. Не се ядосвай бе пич

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Хах, представи си, ако е някой супертромав и изкара слаба оценка по физическо за годината, това ще се отрази на общия успех и съответно на стипендиите, ако ще кандидатства навън!
    Аре, като те мързи, застивай пред учебниците и трупай излишна двигателна енергия.
    Не казвам да не се учи, трябва да се изразходва енергията... Не е полезно само да зубриш!
    Мълчи бее мълчи,че ти знае устата,ама незнаеш какво правя аз!.. млъкк!и ся ме слушай внимателно!

4 пъти в седмицата карам колело по 10 км .. всяка вечер ходя да играя баскетбол и сутрин ставам да се поразходя за 15 20 минути.. и тренирам в училище всяка събота баскетбол .. така че като незнаеш не говори не казвам да задържа енергията в себе си,а му казвам ,че не трябва да се притеснява от оценката си по физическо Не ме интересува каква оценка ще имам,важното е аз да се чувствам във форма .. ходя да играя и тенис на маса понякога и тенис на корт .. не ме мисли за тромава и че задържам енерията в себе си и още нещо.. аз не зубря :да си чувал/а за учене? май не .. шът ъп плийс!
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си