.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Бягай с едно темпо до 500м, а после си даваш най-много зор на последните 100
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Преди да започнете да тичате обиколи един път стадиона с бавно темпо. Като започнете, някъде около 50 метра тичай по-бавно, после започни бързо.

elito0o0o0 - Добре го тренираш тоя баскет БОЛ, ама научи се как се пише.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Не знам го пише слято, ама й пукало за оценката по БГ...
    Иначе за спорта - епа отде да знам кво тренираш.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Бе яяя вървете да пасетее..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

момичета, не мисля, че помагате на пича като спорите...

Re: Физическо0о0о0о..........

Цитирай Първоначално написано от ahaAm
    Хора Моля Ви се помагайте...
    Утре ще бягаме 600 метра по Физическо, но аз много бързо се уморявам...
    Кажете някаква техника, защото не искам първата ми оценка да е слаба
    Благодаря Ви...
    Нягълтай се с ПитБул и повърни докато бягаш... Или кажи че те боли корема... пък почни да тренираш... че ще те изпитат следващия час... (ако не намериш друго оправдание)

Най-важното е отначалото да си поставиш дадено темпо и да не го сваляш или дигаш, а само в него да бягаш.... и равномерното дишане, което аз не мога (първо през носа само) аз вдишвам през устата и издишвам през носа още от 1вия метър

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    Е то кой може да му помогне? Няма как да стане, излизай навън и тичай
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Сега ще ти кажа тайната
    АМФЕТАМИН

(надявам се да не си на 12-13)
    Обаче 1 линия и си залагам главата че ще го избягаш без да се умориш и то за изненадваща скорост просто ти го гарантирам
    phah

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от balon4eee
    Сега ще ти кажа тайната
    АМФЕТАМИН

(надявам се да не си на 12-13)
    Обаче 1 линия и си залагам главата че ще го избягаш без да се умориш и то за изненадваща скорост просто ти го гарантирам

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Голям фен Аватара на meche95
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    На тебе проклетата оценка по физкултура ли ти е важна или по БГ,Матем,Английски и т.н? Честно казано аз съм оте*ала тая физкултура и ми е през фара за тфа кфо ще изкарам омг..
    Хах, представи си, ако е някой супертромав и изкара слаба оценка по физическо за годината, това ще се отрази на общия успех и съответно на стипендиите, ако ще кандидатства навън!
    Аре, като те мързи, застивай пред учебниците и трупай излишна двигателна енергия.
    Не казвам да не се учи, трябва да се изразходва енергията... Не е полезно само да зубриш!
    Мълчи бее мълчи,че ти знае устата,ама незнаеш какво правя аз!.. млъкк!и ся ме слушай внимателно!

4 пъти в седмицата карам колело по 10 км .. всяка вечер ходя да играя баскетбол и сутрин ставам да се поразходя за 15 20 минути.. и тренирам в училище всяка събота баскетбол .. така че като незнаеш не говори не казвам да задържа енергията в себе си,а му казвам ,че не трябва да се притеснява от оценката си по физическо Не ме интересува каква оценка ще имам,важното е аз да се чувствам във форма .. ходя да играя и тенис на маса понякога и тенис на корт .. не ме мисли за тромава и че задържам енерията в себе си и още нещо.. аз не зубря :да си чувал/а за учене? май не .. шът ъп плийс!
    ааа все едно слушаам брат мии имало и други дето тренират по 5-6 неща аа няам нищо протива нали се сеш

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от meche95
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    На тебе проклетата оценка по физкултура ли ти е важна или по БГ,Матем,Английски и т.н? Честно казано аз съм оте*ала тая физкултура и ми е през фара за тфа кфо ще изкарам омг..
    Хах, представи си, ако е някой супертромав и изкара слаба оценка по физическо за годината, това ще се отрази на общия успех и съответно на стипендиите, ако ще кандидатства навън!
    Аре, като те мързи, застивай пред учебниците и трупай излишна двигателна енергия.
    Не казвам да не се учи, трябва да се изразходва енергията... Не е полезно само да зубриш!
    Мълчи бее мълчи,че ти знае устата,ама незнаеш какво правя аз!.. млъкк!и ся ме слушай внимателно!

4 пъти в седмицата карам колело по 10 км .. всяка вечер ходя да играя баскетбол и сутрин ставам да се поразходя за 15 20 минути.. и тренирам в училище всяка събота баскетбол .. така че като незнаеш не говори не казвам да задържа енергията в себе си,а му казвам ,че не трябва да се притеснява от оценката си по физическо Не ме интересува каква оценка ще имам,важното е аз да се чувствам във форма .. ходя да играя и тенис на маса понякога и тенис на корт .. не ме мисли за тромава и че задържам енерията в себе си и още нещо.. аз не зубря :да си чувал/а за учене? май не .. шът ъп плийс!
    ааа все едно слушаам брат мии имало и други дето тренират по 5-6 неща аа няам нищо протива нали се сеш
    сешм са
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си