Цитирай Първоначално написано от meche95
Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
На тебе проклетата оценка по физкултура ли ти е важна или по БГ,Матем,Английски и т.н? Честно казано аз съм оте*ала тая физкултура и ми е през фара за тфа кфо ще изкарам омг..
Хах, представи си, ако е някой супертромав и изкара слаба оценка по физическо за годината, това ще се отрази на общия успех и съответно на стипендиите, ако ще кандидатства навън!
Аре, като те мързи, застивай пред учебниците и трупай излишна двигателна енергия.
Не казвам да не се учи, трябва да се изразходва енергията... Не е полезно само да зубриш!
Мълчи бее мълчи,че ти знае устата,ама незнаеш какво правя аз!.. млъкк!и ся ме слушай внимателно!

4 пъти в седмицата карам колело по 10 км .. всяка вечер ходя да играя баскетбол и сутрин ставам да се поразходя за 15 20 минути.. и тренирам в училище всяка събота баскетбол .. така че като незнаеш не говори не казвам да задържа енергията в себе си,а му казвам ,че не трябва да се притеснява от оценката си по физическо Не ме интересува каква оценка ще имам,важното е аз да се чувствам във форма .. ходя да играя и тенис на маса понякога и тенис на корт .. не ме мисли за тромава и че задържам енерията в себе си и още нещо.. аз не зубря :да си чувал/а за учене? май не .. шът ъп плийс!
ааа все едно слушаам брат мии имало и други дето тренират по 5-6 неща аа няам нищо протива нали се сеш
сешм са