Абе вие знаете ли реално какво е "предателство,омразя,лицем рие,прошка,това да правиш мръсно на някой?" Големи сте филмари.
Някога казвали ли сте на някого "Мразя те" в очите и да го чувствате? Или да не сте,но да сте му желали най-лошото? Едва ли. После ми пишат по темите "Мразя го/я,мразя тва и онова."
Някога казвали ли сте "прости ми".. ама точно тези думи?
Кажете поне една ситуация,в която даден човек ви е предал на действия,не на думи като по филмите.
Защо трябва да се правите на такива философи и да изказвате такива отговори,които не са нито от реалността,в която живеете,нито сте преживявали/изпитвали подобни работи. (да бе мамка му знам,че това няма как да го знам и ще го оспорите,но съм почти сигурна.)
И най-вече...защо се правите на толкова умни колкото всъщност не сте? Защо си нямате собствен стил еми всички дъвчете едни и същи общоприети мнения? Еми точно като чалга дивите сте Оо Те се изказват по абсолютно същия начин.
просто устроено население Оо
П.П Майната Ви на всички,които ще мрънкате за раздела, темата ми и гениалната ми личност.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
гениалната ти личност?![]()
прасе недоразвито, отивай в някой кувиоз, ве.
"Мразя те" съм казвала в момент на ярост, но никога не съм го чувствала в действителност. Не се е намерил човек, който да мразя, независимо дали ме е предал и какво ми е направилЗа предателства - изпитвала съм такива от приятели и от любим човек. Не ми се влиза в подробности и обеснения, но чувството е доста кофти
![]()
А за другите неща от сорта на "защо всички се копират" - коментирани са вече милион пъти
А да, забравих да кажа за прошката - точно тези двете думички съм ги казала, но и тук не смятам да разказвам подробно. Не са ми от любимите теми тези двете![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Щото модата е такава .. ако преповториш нечий '' общо приети '' думи ставаш умника на стадото![]()
"да бе мамка му знам,че това няма как да го знам.."
.. тогава защо се правиш на толкова умна колкото всъщност не си?![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
пълен лешпер е. мисли си, че е няква велика, а всъщност е едно жалко подобие на човек... с грозни нокти и без усет към направата на зъб от сапун.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Първоначално написано от Hilary_
Подкрепям.Никак не си интересна!![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Аре спрете е .. за кво е тоя форум,да се обиждаме взаимно ?
Ква била тя ? Кво ви грее? Нали е жалко подобие на човек? За кво се занимавате с нея тогава ?
Първоначално написано от Kukumqvka
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да,чела съм и мненията и к'во?Първоначално написано от Hilary_
и напротив не съм в грешка,щом и пишеш в темата,значи се занимаваш!
не обичам чалгата ^^
днес се запознах с двама сладури :Д
щрудел няма защо да се изказваш така.. ам чи то нищо няма да се промени ..
уи лийв ин ъ фъкин' уърд ^^
P.S. .. аз искам да живея на Марс като ни пуснат да ходим там :Д
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Теб вече те предупредих, помниш ли![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮