Здравейте! Ще споделя и ще задам може би няколко въпроса. Преди година и нещо си писахме с едно момче (8 год по-голям от мен), имаше неква тръпка, но хората ми казаха, че не става и че е дори опасен. През април пак започнахме да си пишем и приятели вече ми казваха да правя квото ми е на сърцето, само да се пазя. Тогава ходех с едно момче, към което оше изпитвам дълбоки чувства. Разбрах, че едно момиче е казало на моето момче че иска секс от него. Много се ядосах, а по-късно разбрах, че това момиче ходи с момчето по-голямо с 8 год. Реших, че ще отмъстявам. Скъсах с моя. На 19ти април се напих с една приятелка и звъннах на тоя големия. Казах му, че искам секс. После си писахме там през следващите дни, когато бях трезва. Без никой да разбере на 24ти април спах с него, продължихме да си пишем. Спахме 2ри, 3ти път, 4ти и т.н. ... Първо се крихме от всички, той скъса с неговата, после спряхме да се крием. Много хора си мислеха, че ходим, а не беше така. Цяло лято си го правихме, чувахме се, пишехме си, беше ми хубаво с него. Когато пиехме на някой купон(което е мн често) ... се държахме като двойка, но само дотам. Аз вече започнах да искам да бъда с него. Има общо минало с една приятелка, харесвали са се, щели да ходят, но не се е получило и през август и е казал че отново иска да бъде с нея. Казах му, че трябва да си поговорим, незнам дали си втълпих, но като че ли започна да избягва въпроса. Раговора така и не се състоя и си казах 'да става квото ще' ... преди 2 дни бяхме отново на купон, пак се държахме като двойка, дори ме защитаваше, казваше ми, че никой не може да ме пипне щом е там. Снощи аз си бях вкъщи, а той на купон, обади ми се и си говорехме дребни неща. Затвори и ми писа SMS 'имаш ли чувства към мен?', писах му 'да .. а ти?' и той писа 'не'. Помислих, че мойта приятелка, която тои харесва е била там, той е искал нещо от нея, тя се е оправдала с мен и той е решил да сложи точка на взаймоотношенията ни. Звъннах 2-3 телефона, включително и на нея, казаха, че изобщо не са си говорили, тя дори ми се ядоса, че и нямам доверие. Един приятел ми каза да му се обадя, звънях му, не вдигна или може би спеше, незнам. Знам, че изглежда, че наистина не е за мен и че нещата няма да се получат (и не само изглежда) ... но аз исках просто да пробваме, както се държеше най-мило през последните дни, така и направи това. Според вас каква е причината? Трябва ли сега нещо да му кажа, да го питам? Защо ми зададе този въпрос след като той самият няма чувства? Аз не съм го притискала, оставих нещата просто да вървят и си беше една сексуална връзка, а съм останала с впечатление, че малко момчета бягат от секса. Не съм го задушавала, не съм му казвала какво да прави, не съм показвала ревност. Да го попитам ли нещо, да му кажа ли нещо? ... Като се събудих си мислех да му пиша нещо от рода на 'Омръзна ли ти това между нас?' но незнам