Здравейте на всички![]()
Аз съм 10ти клас и тази година имаме нов предмет КУП ( колективна учебна практика). Трябва да измислим оригинална идея за бизнес проект, но от предишните години идеите които ми идват са използвани. Ще съм ви много благодарна да ми дадете някоя : ) благодаря предварително.
п.с. идеите ми , които не удобриха са студио за красота, боулинг зала, овеселителен център, пейнтбал, школа за танци, фитнес , сладкарница, автосалон, "сладоледена къща"
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Аквапарк?Голям хранител магазин от рода на Пикадили,Метро;Собствена марка дрехи ... не знам![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
^Според мен идеята за аквапарк е добра, само че е мнооого сложна.
Може и да бъде нещо за ресторанти за бързо хранене (като McDonalds).
Или пък фирма за оформяване на различни събитя и тържества с балони. ( Смисъл на самите балони да пише примерно "Честит юбилей!" и нещо от тоя род * дано разбра какво имам в предвид* )
Други идеи .. фирма за изработване на покани и сувенири за различни мероприятия, фирма за организиране на почивки на територията на България или фирма за собствен интернет магазин.
Това са моите идеи.
Дано съм била полезна с нещо. (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
В момента не се сещам.Но посмили в/у това: От какво се нуждаят най-много хората?![]()
Обичам те!19.09.08
..because days come and go
But my feelings for you are forever!
===========
- Изработка на website , за повече информация - ЛС
Аз продавах ябълки.![]()
Много благодаря за идеите повечето ми харесаха много : ) надявам се да не са ги правили до сега и учителката да ги удобри ;]
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!
Замисли се върху нещо,което го няма,което ще бъде ново за хората.И го направи така че да бъде интересно за по специалните,които имат възможности,имидж,стил и т.н.Клиентелата няма да е голяма,но ще доиде един човек в месеца примерно и ще те осигури за 2 години,ако ме разбираш какво искам да кажа..;] Съжалявам,че не мога конкретно да ти кажа за какво става въпрос,но аз споделям идеите си в аудитория от мои хора.Желая ти успех![]()
Priceless..