.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Моля ви се помогнете ми ! :(

Четах всички теми за растежа аз съм 161 а вече навърших 19 . Плаче ми се просто .Адски нисък съм за момче ,всичко живо ме взима за подигравка а някое момиче да ми обърне каквото и да било внимание си е лукс и мечта. Моля ви се наистина ! Кой каквото знае да каже -диети хапчета,инжекции вече не ми пука , важното е да има ефект

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Защо хапчета и инжекции? Започни да тренираш волейбол или баскетбол. Яж богати на фосфор и калций храни (напр. мялко, сирене, изобщо млечни храни), на витамин Д и витамин А , които се съдържат в голямо количество в месото (повече вит. А има в животинския черен дроб) и в морковите. Можеш да приемаш Л-глутамин като хранителна добвака, но не ти препоръчвам да гълташ разни такива работи, не се знае никога кво има в тях...

благодаря все пак за отговора ,но за да съм толкова отчаян мислиш ли че не съм опитал от тези неща и баскетбол и в училище волейбол обичам да плувам не пия и не пуша ям от всичко . даже и по лостове висях сигурно 7-8 месеца всеки ден без нито 1 см :/

Град
    Добрич
    Ходил ли си на рентгенолог за изследване на епифизата?

Да,1 седмица лежах в болница - в крайна сметка ми предписаха някакви хапчета от които да не съм очаквал чудеса (което е нормално) но трябвало най-малко 3-4 см да дръпна . Те свършиха изпих ги че и време доста мина след това и нищо даже и тея мизерни 3-4 см ги няма

Град
    Добрич
    А ваще високи ли са? Смис. ако не са, не очаквай чудеса... Но по принцип момчетата растат до 24,- 5, -6 години.. Със сигурност ще израстнеш още Продължавай с баскета, ама не се претоварвай, щото и претоварването не е хубаво, потиска растежа. Пък ако наистина вече си сигурен, че няма ефект, купи си Л- глутамин. Но много внимавай при избора, качеството трябва да е добро, иначе може да има обратния ефект

Аз не очаквам да стана повече от 156

ми не са кой знае колко високи както и аз не искам да съм кой знае колко висок но все пак ... баща ми е 1.75 а майка точно колкото мен ...

поработи върху самочувствието
    по мое мнение има нещо яко секси в мъже със среден ръст, а не високи
    не знам какво е, абе понякога се оказват скрити таланти
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

що кво толкова стамно има приателката ми е 160 пък кавко аз сма 182 мно си ме кефи неината височина.височината няма значение.това че тоите "приатели" са идиоти си е техен проблем.ако се харесваш с тази височина не обрщаи внимание на другите живеи си живота и се кефи.

П.С а и не е мн добре си висок аз като сам 182 и иам познати момиета по-високи от мен и неим е мноо приатно кефисе на височинатати

Град
    Sofia
    съжалявам , че не поствам по темата но..
    Добре бе , авторе , не можеш ли да измислиш малко по-смислено заглавие ?
    Ако всички напишат "Помогнете ми" на имената на темите им , какво ще стане ? Така само понижаваш шанса някой да ти влезе в темата защото не знае за какво е...
    Дееба , мислете малко , не можеш ли да лепнеш едно "Много съм нисък за годините си" или нещо ?... баси...

Сега :
    Спи повече , не вдигай тежести , яж здравословно и не губи надежда.При някой растежа се появява по късно.. Виж баща ти , не е нисък и ти ще пораснеш..

Мога ли да попитам само: Какво ти дреме ? На един приятел сестра му (на 25 е ) и е 150 и е ЕГАТИ МАЦКАТА - Та не разбирам... Има всякакви хора каквото ти дреме че си 1,60 и ти си човек нали ?
    Аз съм на 14 ; 174 см и се радвам че още не съм израсъл повече, защото сега от нашия клас пича е 185 и като момичетата са средно 167,168 100% му е тъпо

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    не се тъпкай с химия яж повече храни богати на фосфор

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Еми да,не се трови с хапчета и добавки..
    спортувай.. най-добре волейбол,баскетбол.. нещо подобно,от което се пораства!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си