- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Цветни сенки
Искам да ви питам дали знаете от къде мога да си купя цветни сенки за очи? Тоест аз си търся от сорта на оранжеви,жълти, червени много, много розови, но не мога да намеря. Като питам в козметиката и ме гледат като индианци.Та, знаете ли?!
Мерси, предварително!
airplanes..
Върви в някой магазин за професионален грим
В магазините тип "Всичко по левче" също имаЕдна приятелка купи на сестра си такива за да не й пипа нейните в опитите си да се гримира
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ами дали знаеш от къде ги е купила?
airplanes..
Нали ти казахВиж в магазинчетата "Всичко по левче" там има,но са големи боклуци
Иначе може да отидеш в някой по-голям козметичен магазинТам 100% ще има,но най-вероятно ще са големи палитри ... което означава,че ще са по-скъпи
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
направи си сам.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Да, и как по-точно да си направя сама?
airplanes..
с чушки, с плодове, с бои за яйца.
ВСЕ ТАЯ.
прееби си лицето, както щеш.
сеш се.
О, я не ми се прави на интересен/на! изобщо не ми се спори, а и няма абсолютно никакъв смисъл! Това са сенки, а не некви маски за лице, коса или др, които се опитавам да си направя вкъщи. Така че, ако обичаш разкарай се от темата, ако си решил/а да се заяждаш.Първоначално написано от pathetic
airplanes..
не се заяждам.
разяждаш се.
давай.
Е, това си е абсолютно моя работа! И изобщо не питам дали е вредно да ползвам сенки или не. Питам само откъде мога да си ги намеря. Така че, не ми давай съвети по несъществуваща тема.Първоначално написано от pathetic
airplanes..
Сестра ми има едни ярко сини на Flormar... та може и други ярки цветове да имат. Продават се по обикновените магазинчета за козметика.
Saatana vittu perkele hate crew!
можеш да си ги закупиш почти навсякъде.
пробвай да обиколиш повече от един магазин, бахти.
и темата е съществувуваща, щом съм я вкарала на дневен ред.
Мислиш ли, че щях да пусна темата, ако бях търсила в един магазин бахти?! Толко ли не моеш да се сетиш.
airplanes..
Всъщност нямата такива. Там всеки път преглеждам, но такива цветове не съм видяла никога.Първоначално написано от shadows92
airplanes..
В Бонжур (Славейков) има един щанд на radiant. Те имам всякакви пткачени цветове сенки - жълто,зелено, розово, лилаво, супер ярко синьо, seventeen също имат ярки цветове, ама оранжави сенкиникога не съм виждала.
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
Мерси много! Досега не се бях сещала да търся специално тва там.Първоначално написано от lDoLLl
airplanes..
Avon
Oriflame
...
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
разгледай каталози н ейвън или орифлейм![]()
Айде ще ви помоля, да четете какво пише. Само преди около два три поста (на същата стр) съм написала, че там няма такива. А вие като ми ги бутате виждали ли сте там?![]()
airplanes..
Някой козметичен каталог на някоя марка? Имат палитри, които си отиват по цветове и т.н., за да правиш и яки комбинации.
По-добре да са по-скъпи.
Чак се изнервих, докато четях темата.
Авторке, това не ти е личен форум, че да се караш на еди-кой-си.![]()