- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с името
Имаше една пицария на жълтите павета която се казваше Белинда мир на праха й. След една почерпка там персоналът беше сменен.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Италианското произношение ме кефи, заради начина по който звучи... Сега за Белинда-та е съвсем друг въпросаПървоначално написано от tuzaro
![]()
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
еми май Bianca е правилното изписване според италианския
иначе кво значение има
същото е като Penjo или Penyo
ами известната бг женица - Кичка Бодурова, която според слуховете от високите етажи на едновремешната власт са я наричали п.ичкаСметни кво щеше да бъде ако се казваше Кутка.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Това са адските простотии.Трябва да е както и в други езици - независимо с какъв произход е едно име,изписва се така както е на самия език.ТОЧНО както е.И няма проблеми.
трява да е с К ... btw аз първия път те прочетох баница и викам брейй и такива ли има![]()
Просто аз
ами аз Siana, Siyana или Siqna![]()
мисля, че ти си с С
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
В паспортите пишат имената на латиница.
"C" се използва само в комплекс от други букви.
Както вместо David е Deyvid. Това е философията.![]()
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Аз съм Полина и ме пишат Polina.
Добре е.
Въпросът е как се пише Пътка?
Мисля,че те пишат правилно със К,защото някой пък може да се обърка и да те прочете Бианца![]()
Cause every girl here wonna be her..
She's nothing like a girl you've ever seen before.Nothing you can compare to your neighbourhood hoe.The way that booty movin' I can't take mo more!!
Първоначално написано от YourStar
![]()