- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лапешки истории
Хора.....адски много харесвам едно момче,мисля че и той ме харесва /поне така ми се струва/,от едно даскало сме,една смяна,на един акълии сме на едни години.По принцип се сваляхме още от миналата година,но после нещо се бяхме позабравили :Д тая година обаче преди 1 месец тпй пак ме потърси и така отново пламна онова,което имах към него преди.Пишехме си,зарибявахме се,дори излязохме и така нататък само чев той е много тънкообиден и все за нещо се цупешееее...ето на преди ч седмица се разсърди /много сериозно/ и оттогава като се видим в даскало не се поздравяваме,а само се гледаме някак..странно :Д аз ходя все в неговия сектор,той отвреме навреме ходи в моя,дразним се един друг но нищо - той е инат аз също и двамата сме горделиви и никой не смее да потърси другия....
да но аз не мог аповече така искам да го потърся,но съм прекалено горда пък и имам чувството че ако го потърся той ще се направи на важен и пак нищо няма да стане..кво да правя
П.П лапешки истории са знам,ноо сме на по 17
ем яко като е тънък..
ние кво сме виновни
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Като ти чета темата... за 17-годишни държанието ви е много детинско и незряло....
Явно трудно го приемаш това, че той ти е сърдит и не ти обръща внимание.. затова преглътни ината и гордостта си и потърси момчето.. като ти е толкова на зор..![]()
![]()
На 17 не си вече лапе ... Щом толкова ти се сърди , очаква да направиш нещо . Не се занимавай , зле е пича ... Тоз прилича на мен и аз се сърдя на момичета . Вече не съм такъв де , но бях и затова съм винаги сам . Това е лошо .![]()
![]()
![]()
тъпи сте майна, най - вече той и на 100г да станете пак няма да поумнеете
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Аъ... такоа... преглътни си гордостта или се откажи да имаш връзка...
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Като толкова много го искаш...отиваш, питаш какво става ииии после виждаш какво ще става![]()
ми като си прекалено горда си остани без него ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на 17 години да ти имам мисленето и детските проблеми ... по това което чета повече от 14 не бих ти даластегни се
и като имаш зор потърси го ти не се прави на важна да чакаш той да те търси лапешки работи
![]()
Ти ако си на 17 аз съм на 59 оО
Trust, will, courage - the three things one must have!
Mи като не издържаш вече,пречупи тази твоя гордост.
Нема к'во да хленчиш..верно лапешки истории.![]()
И 2мата сте зле, това доказва че имате проблеми с общуването.![]()
aa не не...послушах ви всички - потърсих го пак а тпй кво - държа се толкова арогантно и надменно,че 100 пъти пишман станах![]()
как ше ти влиза в сектора ве ??
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Голяма си рибка,кълвеш на всякаква стръв![]()
И не сте чак толкова малки.
Първоначално написано от LovEsIckk
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Просто аз
+1 потърси го и му кажи кво толкосПървоначално написано от Marinchety
![]()
Еми потърси го и се извини или просто го забравяш. Трети вариант няма. Ние не можем да го потърсим вместо теб и да му кажем колко ти е гадно. Избирай!
ми и според мен не се занимавай щом ще ти се сърди,то е редно ти на него да се сърдишПървоначално написано от sl0w
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Нищо няма да ти стане ако го потърсиш ти... аз така мисля![]()
I LiKe mOnEy
Забрави гордостта и го потърси.. или пък го забрави !Друг вариант не виждам
![]()
когато имам проблем и се чудя кво да правя с дадено момиче, просто отивам при него и го питам в очите. и в двата случая си на далавера. или става номера и си хепи или спираш са вкарваш в некви филми. късмет![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!