- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много здраво я оплесках :[
Ами ще го дам накратко... Най-добрата ми приятелка е гадже с едно момче вече 9месеца и ние с него се сприятелихме. Нооо само сприятелихме нищо повече. И сега преди две седмици те се скараха мн жестоко и не си пишеха изобщо. А той ми пишеше често и ми беше казал че не му пука за нея вече и нещо от този род. Мойта приятелка като и казах реши че той ме харесва и почна да се държи мн странно. Пък той днес вечерта ми вика да излезем и аз се обърках и си викам че е възможно да ме харесва и реших да и кажа че ме покани да излезем. Тя му казала кво съм и казала и нещо се скарали мн жестоко и са скъсали. Сега тя ми пише че няма смисъл да живее(между другото тя има и други проблеми). Той пък не ми пише изобщо а и живее в баси наркоманския квартал и като нищо ще направи някоя глупост. Сега всичко е заради мене, заради голямата ми уста и просто незнам какво да мисля, ще полудея от притеснение, цялата треперя сега и имам лощо предчувствие. То е ясно че той ще ме намрази, а бяхме станали мн добри приятели, но аз съм си виновна знам. Тя сиг е съсипана в момента и просто нямам думи. Ааа и забравих да кажа че като са си писали нали по скайп той и е казал че не ме харесва и просто сме приятели, но трябваше първо с него да говоря. Оххх наистина имам нужда от съвет, бърз при това.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
пука ми .
загрижен съм.
искам да помогна.
ама не за/на теб.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
ти си тъпа клюкарка
приятелката ти е тъпо ЕМО
бившият и е тъп наркоман
.........................................
и сигурно сте на по 13г
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
аз съм на 13 .Първоначално написано от PurpleDream
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
пффф мн си зле, говоря напълно сериозно, и на идея си нямаш за кво става дума. Аз съм на 15, приятелката ми почти на 16, гаджето и е на 17
и кво, аз съм на 11 и половинаПървоначално написано от kidwestern
![]()
ама аз съм на 13 каква си ти
задник съм.
Фърли се от някой мост, преди да видиш как те се Фърлят![]()
Не разбрах... те бяха ли заедно когато той те покани?![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Скайп=Зло
let's have sex![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
хах .. лапешка му работа ..![]()
![]()
след няколко седмици всичко ще е минало ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
на тия години колко сериозно приемате сичко ...не ви мисля като пораснете как ще я карате
![]()
Взимаш нещата прекалено на серизно, спокойно приятелката ти нищо няма да направи, ще й е криво няколко седмици и толкоз, после ще го забрави.. А ти ако тоолкова много се притесняваш, бъди до нея сега, подкрепяй я ..
П.П Сега вече ще знаеш да мислиш, преди да казваш каквото и да било ..
П.П. 2 .. пфф в този форум вече не можеш да потърсиш съвет или да споделиш проблем ..
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Моят съвет е просто да поговориш с приятелката ти лице в лице.Ако наистина ти е приятелка и ако ти вярва поне малко ще те разбере.Ще разбере че ти нямаш вина,което си е истина.А и във този момент е най-добре да си до нея...Просто трябва да знае че нещата винаги си идват на мястото..А може би ще до утре всичко да е наред..
Да съгласна съм..Някой хора в този форум търсят само скандали...Немогат да се държат сериозно...
Не ми дадоха шоколад. Това е напълно разумна причина да се самоубия, няма за какво да живея.
Авторке, познато?
девет четери........![]()
Габе спокс... нищо няма да стане ;]] и снощи ти го казах.! НАПРАЗНО СЕ ПРИТЕСНЯВАШ ... ама си голяма gossip girl.! Как можа да кажеш на М. ?![]()
![]()
Олеее егати тъпата постъпка.
Ти със всичкия ли си ?
Най - мекото изказване , което мога да кажа е ,че наистина си смотана клюкарка и не разграничаваш приятелството от другото.
Момчето е казало тези неща в момент на яд , били са скарани от какъв зор й каза това ? Ти не си й истинска приятелка.
Според мене скрито в тебе има някаква надежда , че той те харесва и може би , ако се разделят знам ли , ти ще си с него.Само така си обеснявам постъпката ти.А , че той ще те намрази така е и спокойно никога не сте били приятели , твоето не е приятелска постъпка към нито един от двамата.МНОГО се дразна закакво винаги 'приятелките' трябва да се месят в нещата , защо не си мълчите ми сте първите кипри като има скандал.Няма да направиш нещо да се сдобрят ми тръгнала да клюкари.Мисля че и тя ще те намрази .![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Значи ако момичето не беше споделило на приятелката си щяхте да я набедите, че е лош човек. Но понеже й е казала е клюкарка.
Е не съм съгласна !
Към авторката : отделяй колкото се може повече явреме не приятелката ти, бъди до нея и се опитай да я разведриш. Това е засега единственото което мое да направиш.
Ама тя и приятелката ти има вина. Трябва да оцени каква добра приятелка има след като си и казала всичко това и да не се депресира за глупости. Аз едно време като доносничех за най - добрата ми приятелка (бях много близка с гаджето и и много неща ми се налагаше да ги научавам за нея) никога не съм имала проблем. Дори когато момчето разбра, че съм го разнасяла на гаджето му... пак нищо не последва.
Според мен, сладур, използвай голямата си уста да успокоиш приятелката си, бъди при нея, мотайте се заедно из МОЛ-а. Бъди й приятелка и я накарй да се почувства по-добре. Ако още обича това момче, щом се почувства по-добре, тя ще му се обади и те ще се сдобрят сами. А ти, скъпа, не бъди вече толкова близка с гаджето й, ако ще да е най-големия пич на Земята, ако не искаш да си причина за ревността й и да те намрази.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Като сте тъпи дечица и като ви знаят по много устите така ще е![]()
еми оправиха се горе долу нещата, момчето не ми се сърди даже ми прати смс да не се притеснявам че не съм виновна аз, а момичето също се оправи, май напразно се бях притеснила, просто идея си нямах какво ще направят. Момичето даже ми благодари че съм и казала, което е вярно. А някой беше казал че имам надежда да съм с момчето - определено не. Аз съм приятелка с него и не искам нищо повече от това, пък и да исках, никога нямаше да тръгна с него, просто щото приятелката ми в момента страда и наистина има нужда от подкрепа. Лошото в случая е че момчето не е отрекло че ме харесва и се притеснявам че ако си продължим отношенията той ще реши че искам нещо повече от него и така а не искам да става така, така че някакви съвети относно това?
Ти си й много добра приятелка,обаче понякога е нужно да оставиш другите да се оправят сами.![]()