.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 87
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Лека нощ.
    Като се научиш как се води диалог - заповядай отново Ние се радваме на интелигентните хора
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Фен
    Град
    София
    Чак сега ли го разбра, че е загуба на време..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Robe
    Стига сте тропали човека беее еййййййййййййй наистина е прав, и на мен не ми са иска да е така но найстина е прав ;( Просто вече светът е станал толкова матерялен че няма накъде вече + онея к**ви от планетата "аре на лов за някой нов" ..... Послушайте го наистина не си губете времето Fully Support
    това че светът е станал много материален и че ти или той сте имали любовни разочарования не значи че всички момичета са тъпи материални к**ви и че не си заслужава да си влюбен !!

Мега фен
    Град
    <3
    beautifulstrangerfan ти си изключително заблудено същество. И аз българския си го знам и такава дума не сме и използвали в другото й значение в училище. Тва,че групичка тъпанари си я използват е друго.
    Заяждали сме се били...От кога тва да водиш спор с някой,за защитаваш мнението си или просто да го изкажеш е заяждане? Айде мълчи си там и си ходи с чужденките българино.
    Ей значи толкова плоско и безпочвено да си не е на добре.
    И от къде знаеш,че кисна по цял ден във форума бе?! Като не познаваш личния ми живот нямаш право на думата.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

от личен опит... кофти работа е да обичаш някого много и да е всичко в животата и после да се преебеш и да останеш сам.
    Е аз съм на това положение
    Любовта трябва да бъде споделена.... , но това се случва рядко... така че нз.

Град
    Варна
    ShtrudeL, предлагам ти да основем "Клуб на злобните стари моми".

Еми и аз съм се чувствала така.И все още се чувствам така , но нищо не можем да направим.На мене все ми казваха `всичко идва за да си отиде` или `всяко красиво нещо има и своя край` , много дълго не можех да приема подобни коментари , но така е.Ние се разделихме не защото имаше друг човек , а от едно малко каране казахме си искаме малко време и то времето стана вече 11 месеца . Горе главата , не трябва да ти пука , защото повярвай ми на нея не й дреме или ако й дреме сега , след няколко месеца няма да те помни дори

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Любовта е най-голямата загуба на време!

Не съм чела горните постове, но ми се струва, че е някакъв безсмислен спор.

Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Губиш си година и половина да обичаш някого,да жертваш всичко за него,да го цениш повече от всичко.. да плануваш бъдещето си със него.. изобщо сигурен бях,че и този човек ще жертва всичко,но НЕ - дойде един гологлав пич на 23 и опааа толкова беше.Затова един съвет - не се привързвайте до безкрайност към половинките си и имайте едно на ум,защото рано или късно ще ви предадат колкото и да си мислите,че сте им безценни и незаменими,а любовта е загуба на време!Съжалявам само,че толкова я обичам ,а на нея не и дреме особено.Дано повече никога да не се привързвам към никого!

Ти сам го казваш: ценил си момичето повече от всичко. Тогава би трябвало да искаш да е щастлива, независимо на каква цена. Ако с теб не е удовлетворена, толкова ли ти стиска да я задържаш и да я измъчваш? Не можеш да заповядаш на сърцето какво да (не) изпитва, то не пита.
    В същото време си бил щастлив с тази мацка, нали? Тогава би било особено глупаво да смяташ щастливите си дни за изгубено време. И не трябва да съжаляваш, че обичаш. Обичта ни прави хора!
    Не е честно сега, след като си преживял наскоро разочарование, да отсичаш категорично: "Не вярвайте на приятел(к)ите си, ще ви предадат!". Недай си Боже някой да ти повярва - загубата на доверие у единия е първата крачка към разпадането на взаимоотношенията. По този начин може да се прекъсне връзка, която наистина си струва.
    Винаги казвам: Вярвайте, хора! Въпреки разочарованието, въпреки болката! Защото заради скептицизма, заради намусената физиономия може да изпуснете много стойностни неща в живота.
    Пожелавам ти искрено скоро всичко да се оправи и да не гледаш толкова мрачно на нещата.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Като се научиш как се води диалог - заповядай отново Ние се радваме на интелигентните хора
    Диалозите с хора като вас са напълно безмислени, така че ако бяхте единствените потребители във форума, отдавна да съм се махнал.

Айде мълчи си там и си ходи с чужденките българино.
    И от къде знаеш,че кисна по цял ден във форума бе?! Като не познаваш личния ми живот нямаш право на думата.
    Вече започнахме и за права да говорим .. интересно :]

ShtrudeL, предлагам ти да основем "Клуб на злобните стари моми".
    Отлична идея, тъй като при вас "стара мома" не е социален статус, а начин на мислене и общувне с околните ;]

Извинявам се на автора за мненията извън темата, но, както знаем, според Айнщайн само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост. И понеже сме твърде безсилни да се изправим срещу цялата Вселена, по-добре да се борим със зъби и нокти срещу второто ..;]

Град
    Варна
    Хахаха
    Младеж, щом смяташ, че е интелигентно и правилно да ни обиждаш, така да бъде.
    Но забелязвам друга тенденция при теб. Понеже не можеш да аргументираш отговорите си така, че да са смислени и стойностно да се противопоставят на нашите, започваш с обидите и нападките. Стари моми, злобарки. Вместо да ланкаш толкова по наш адрес, вземи си пиши по темата. Нито някой търси вниманието ти, нито го желае. Такива индивиди, със заблудено мислене, като теб - дал Бог колкото искаш.
    Както беше казал алекс - ако идиотите бяха самолети, тиийнпроблем щеше да е летище.
    Не е ли време за твоя полет?

Понеже не можеш да аргументираш отговорите си така, че да са смислени и стойностно да се противопоставят на нашите, започваш с обидите и нападките.
    Това дали отговорите ми са смислени и дали стойностно се противопоставят на вашите го оставям на останалите потребители.

Не е ли време за твоя полет?
    Моят полет отдавна е започнал .. право нагоре, към върха. Към материални и духовни пространства, които едва ли някога ще достигнете ;]

Град
    Варна
    Хайде, веднъж се направи на интелигентен и не ми отговаряй.

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Доста негативна тема. Съчувствам ти , човече. Наистина feels like shit. Но човек трябва да се надява, че все някога ще се намери точният човек; човекът, който ще жертва всичко за теб, както и ти за него; взаимно ще си правите малки компромиси и ще сте завинаги заедно.
    Понякога и аз се отчайвам и тогава да му се невиди виждам как някой дядо помага на бабата си да слезе от тролея и надеждата пак ми се пали в сърчицето.
    Защото е толкова хубаво да си имаш някого, нали?
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на Dollystar
    Не съм съгласна, че е загуба на време!
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Понякога и аз се отчайвам и тогава да му се невиди виждам как някой дядо помага на бабата си да слезе от тролея и надеждата пак ми се пали в сърчицето.
    Защото е толкова хубаво да си имаш някого, нали?
    Страхотно е, че има хора, които забелязват и най-малките детайли от живота. Често пъти те са изпълнени с ужасно много смисъл ..:]

За всички глупаци с негативните им отговори в темата - дано не ви се случват НИКОГА на вас такива работи!!

Знам за какво говори пича, но не се предавай, продължавай напред и все някога ще срещнеш истинската си любов!

P.P: Човека просто си изля мъката с тази тема, а вие веднага с тъпите си отговори, който не го интересува, да не пише!!

Пожелавам ти късмет и не се предавай!
    Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо.
    Любовта е като войната - лесно е да се започне, но е трудно да се спре.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Love Sucks - Have Sex Instead
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Съжелявам за това,което си преживял Но аз съм на друго мнение... Обичам да се раздавам, предпочитам някой да вземе всичко от мен и да го разпилее,отколкото да се правя на човек със сърце от камък

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Радвай се,че си бил с нея,не оставай разочарован и не съжалявай!Важното е,че ще я преодолееш.

Моят полет отдавна е започнал .. право нагоре, към върха. Към материални и духовни пространства, които едва ли някога ще достигнете ;]
    Не се излагай.

Афектиран си...и нормално..Обаче наистина се чудя,какво оочаквате,не знам на колко години си,но на тази възраст...не наистина очаквате ли че на крехка възраст като 16-17-18 ще завържите нещо повече от хубави отношения с любов и страст...Нямаме опит с нещата от живота,не сме се сблъсквали все още реално с грозотиите в него....ето в едни моменти,обсипани с помия,можеш да усетиш наистина какво е любов,да се прибереш удома и да знаеш,че те чака човек,за когото си най-красивото и щастливото ....тва сега нашето си е....една голяма тръпка...но не знам дали наистина може да се каже любов!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Обичаш я от година и половина?На това любов ли му викаш?Та аз вече трета година не мога да го забравя.

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Не се излагай.
    Напротив,ти се излагаш защото човека когото цитираш е на много по-високо ниво от теб и ви затапва всички тук !

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Не се излагай.
    Напротив,ти се излагаш защото човека когото цитираш е на много по-високо ниво от теб и ви затапва всички тук !
    ...ХАХАХАХХАХАХАХХХХАХАХАХ Х ^^ О.о
    Не ставай смешен. Този е толкова самовлюбен,че чак се надува. Така е заслепен,както и ти,че колкото и да му казваш,че е прост няма да го разбере.
    Всичките му постове са най-големите клишета казвани някога.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си