.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 87
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от buffalo88
    Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Моят полет отдавна е започнал .. право нагоре, към върха. Към материални и духовни пространства, които едва ли някога ще достигнете ;]
    Не се излагай.
    Напротив,ти се излагаш защото човека когото цитираш е на много по-високо ниво от теб и ви затапва всички тук !
    ...ХАХАХАХХАХАХАХХХХАХАХАХ Х ^^ О.о
    Не ставай смешен. Този е толкова самовлюбен,че чак се надува. Така е заслепен,както и ти,че колкото и да му казваш,че е прост няма да го разбере.
    Всичките му постове са най-големите клишета казвани някога.
    Споко, Щрудел. На човек можеш само да му дадеш, не и да му вземеш. Остави го да си троши главата, животът сам ще го научи, че духовните и материални (???) пространства и висини крият най-много дупки, от които да се тръсне на готиния си задник и да се понатърти якичко.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Просто си афектиран. Ще ти мине.
    За съжаление, това е животът. Един идва, друг си отива. Докато не намериш подходящия за теб. Само не трябва да се отчайваш заради един човек.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ох не е така Пич, всеки един от нас рано или късно преживява някакво любовно разочарование - неизбежно е просто... но това не означава, че трябва да се отказваме от любовта и да я мислим за загуба на време. В крайна сметка всяко нещо си има начало и крий и не трябва да съжаляваме за нищо. Все пак имаме и хубави моменти преди разочарованието нали
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Аз не мога да разбера как коментирате без да познавате и двамата?!
    Той се оплаква и естествено обвинява нея за всичко?!
    Ами ако той е бил причината да го остави, ако той се е държал с нея като предмет, забранявал й е всичко и тя не е била щастлива с него???
    А и автора откъде е сигурен, че го е зарязала заради друг ?!
    АДСКИ МНОГО ме дразнят такива, които търсят вината само в другия!!!
    ЖАЛКО Е!!!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Съгласна съм ..
    Без тъпата любов е тоооолкова хубаво ..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Ужасно губене на време! Няма смисъл от такива излишни глупости с които да се тормозим! Дори да харесваш някой не е лесно, все пак..не си безразличен и имаш някакви чувства към него. ДОКАТО ТОЙ НЕ СРИНЕ ВСИЧКО!!!
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    Варна
    Ъ...А..у... чакай .. прави сте съгласявам се с последните 2 мнения и с автора
    Am I invisible because you ignore me?

аз мама ви филмирана деба
    гледайте тоя клип и ми разкажете филмарските си мисли наебани

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2CQ3llkRcvg[/youtube]
    i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
    not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
    not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH

Голям фен
    Когато я обичаше не мислеше , че е загуба на време нали ... Спри да вярваш на думите : единствен .. незаменим и т.н.т и тя те е обичала , но просто човек променя интересите си рано или късно ... Недей да съжаляваш за нищо ... все пак ти е било хубаво с нея и си имал хубави моменти .. останете приятели

Голям фен
    Когато я обичаше не мислеше , че е загуба на време нали ... Спри да вярваш на думите : единствен .. незаменим и т.н.т и тя те е обичала , но просто човек променя интересите си рано или късно ... Недей да съжаляваш за нищо ... все пак ти е било хубаво с нея и си имал хубави моменти .. останете приятели

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Ужасно губене на време! Няма смисъл от такива излишни глупости с които да се тормозим! Дори да харесваш някой не е лесно, все пак..не си безразличен и имаш някакви чувства към него. ДОКАТО ТОЙ НЕ СРИНЕ ВСИЧКО!!!
    Айде тогава такива като теб си стойте сами докато умрете,без деца и всичко необходимо на един човек,за да е пълноценен.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Град
    Варна
    В момента страдам от нещо подобно

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Айде тогава такива като теб си стойте сами докато умрете,без деца и всичко необходимо на един човек,за да е пълноценен.
    Умницата, пууу да бяхме всички умни като теб..

Мега фен
    Град
    <3
    уу ама не сте.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Re: Любовта е най-голямата загуба на време!

Губиш си година и половина да обичаш някого,да жертваш всичко за него,да го цениш повече от всичко.. да плануваш бъдещето си със него.. изобщо сигурен бях,че и този човек ще жертва всичко,но НЕ - дойде един гологлав пич на 23 и опааа толкова беше.Затова един съвет - не се привързвайте до безкрайност към половинките си и имайте едно на ум,защото рано или късно ще ви предадат колкото и да си мислите,че сте им безценни и незаменими,а любовта е загуба на време!Съжалявам само,че толкова я обичам ,а на нея не и дреме особено.Дано повече никога да не се привързвам към никого!
    napalno prava i pri mene stava tochnosashtoto idva nqkav muhlio i do tam kakto prez cqlovo vreme sme se obichali izvednaj sichko se zabravq nqma zadrajki ma ne se predavai jeni bol i az go prijivqvam

[quote="buffalo88"]Губиш си година и половина да обичаш някого,да жертваш всичко за него,да го цениш повече от всичко.. да плануваш бъдещето си със него.. изобщо сигурен бях,че и този човек ще жертва всичко,но НЕ - дойде един гологлав пич на 23 и опааа толкова беше.Затова един съвет - не се привързвайте до безкрайност към половинките си и имайте едно на ум,защото рано или късно ще ви предадат колкото и да си мислите,че сте им безценни и незаменими,а любовта е загуба на време!Съжалявам само,че толкова я обичам ,а на нея не и дреме особено.Дано повече никога да не се привързвам към никого![/quote
    извинявам се за кирилицата искам да кажа една жена като си отвори краката и господ не може да е спре

Град
    Sofia

[quote="iosko333"]
    Губиш си година и половина да обичаш някого,да жертваш всичко за него,да го цениш повече от всичко.. да плануваш бъдещето си със него.. изобщо сигурен бях,че и този човек ще жертва всичко,но НЕ - дойде един гологлав пич на 23 и опааа толкова беше.Затова един съвет - не се привързвайте до безкрайност към половинките си и имайте едно на ум,защото рано или късно ще ви предадат колкото и да си мислите,че сте им безценни и незаменими,а любовта е загуба на време!Съжалявам само,че толкова я обичам ,а на нея не и дреме особено.Дано повече никога да не се привързвам към никого![/quote
    извинявам се за кирилицата искам да кажа една жена като си отвори краката и господ не може да е спре
    Тва за краката не е вярно,имала съм само 1 момче,първия във всичко,много ме е наранявал с действия и думи,но никога не съм правила напук или пък да се натискам на друг и такива работи,но всеки ми казва,че аз не съм като днешното поколение.

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Аз не мога да разбера как коментирате без да познавате и двамата?!
    Той се оплаква и естествено обвинява нея за всичко?!
    Ами ако той е бил причината да го остави, ако той се е държал с нея като предмет, забранявал й е всичко и тя не е била щастлива с него???
    А и автора откъде е сигурен, че го е зарязала заради друг ?!
    АДСКИ МНОГО ме дразнят такива, които търсят вината само в другия!!!
    ЖАЛКО Е!!!
    Смешното е,че точно след една седмица тя тръгна с друг и ми показа че ми е загубила година и половина от живота,щом точно за една седмица успя да ме забрави!

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Смешното е,че точно след една седмица тя тръгна с друг и ми показа че ми е загубила година и половина от живота,щом точно за една седмица успя да ме забрави!
    Това не означава, че те е забравила, а че се опитва да го направи.
    Наистина е жалко, че след толкова време ти си способен да говориш, че това е било загуба на време.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Цитирай Първоначално написано от Violenza
    Това не означава, че те е забравила, а че се опитва да го направи.
    Наистина е жалко, че след толкова време ти си способен да говориш, че това е било загуба на време.
    Майната ви на вас всичките и фалшивата ви любов.

Знам как се чувстваш, попадала съм в същата ситуация, знам колко боли и колко е голямо разочарованието, което те разяжда отвътре. Но аз съм отдругата страна, смисъл - момиче съм.
    Тогава . . . Сега да кажа ли, че ВСИЧКИ момчета сте абсолютно еднакви безчувствени идиоти, егоисти и т.н. ??
    Да слагаш всички момичета/жени под общ знаменател наистина не е правилно. Вярно, че много от нас са такива, каквито ги описваш. Безчувствени, на които не им пука за другия и още какви ли не . . .
    Но някъде там има още толкова, които биха дали всичко за теб, които биха те обичали дори повече, отколкото ти твърдиш, че обичаш тях, които биха ти отвърнали със същите топли, силни и чисти чувства . . .
    Повярвай ми, струва си да преживееш още много разочарования, струва си да те боли, струва си сърцето ти да бъде разбивано хиляди пъти в името на истинската любов.
    Защото аз винаги ще вярвам, че тя е някъде там и ме чака.
    И заради този някой аз бих преглътнала всичко, защото знам, че когато го намеря всичко друго ще бъде забравено, ще осъзная как всичката болка си е струвала.
    Това момиче не те е заслужавало, като гледам колко много я обичаш и колко те боли. Забрави я, както сигурно тя е направила.
    И ето, сега също си струва да се усмихнеш, въпреки цялата болка и празнина и да продължиш напред!!
    Най-хубавите неща стават точно, когато най-малко очакваме.
    Любовта е илюзия, с това съм съгласна. Но ние живеем в свят на илюзии /лично мнение/ и тази е най-хубавата от всичките, които могат да ни пленят. . .
    Но не съм съгласна, че любовта е губене на време . . .
    Любовта като цяло е нещото, което ни кара да живеем, нещото, ЗАРАДИ което живеем . . .
    И не съжалявай, че си я обичал, че си прекарал онези хубави моменти с нея. Защото ти цяла година и половина си се чувствал добре, чувствал си се пълноценен, жив, истински . . . Тогава си бил щастлив и изпълнен с любов. Не съжалявай за това. Само тя може да съжалява, че тези чувства всъщност не са били за нея, а само за илюзията, която ти е създала за нейното Аз.
    Подло е да мразим човека, който до вчера сме обичали. . .
    Има си причини за всичко, както и време, както и начин . . .
    Радвай се, че си разбрал що за човек е, че си приключил с нея . . .
    Колкото и да боли, някой някъде там също чувства болката ти и един ден ще я сподели, за да ти олекне.

"В мига, в който тръгнем да търсим любовта, тя също тръгва съм нас. И ни спасява."
    ~ "Край река Пиедра седнах и заплаках." - Пауло Куелю

Всичко най-хубаво. Просто не спирай да вярваш.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Цитирай Първоначално написано от LiRRRa
    Знам как се чувстваш, попадала съм в същата ситуация, знам колко боли и колко е голямо разочарованието, което те разяжда отвътре. Но аз съм отдругата страна, смисъл - момиче съм.
    Тогава . . . Сега да кажа ли, че ВСИЧКИ момчета сте абсолютно еднакви безчувствени идиоти, егоисти и т.н. ??
    Да слагаш всички момичета/жени под общ знаменател наистина не е правилно. Вярно, че много от нас са такива, каквито ги описваш. Безчувствени, на които не им пука за другия и още какви ли не . . .
    Но някъде там има още толкова, които биха дали всичко за теб, които биха те обичали дори повече, отколкото ти твърдиш, че обичаш тях, които биха ти отвърнали със същите топли, силни и чисти чувства . . .
    Повярвай ми, струва си да преживееш още много разочарования, струва си да те боли, струва си сърцето ти да бъде разбивано хиляди пъти в името на истинската любов.
    Защото аз винаги ще вярвам, че тя е някъде там и ме чака.
    И заради този някой аз бих преглътнала всичко, защото знам, че когато го намеря всичко друго ще бъде забравено, ще осъзная как всичката болка си е струвала.
    Това момиче не те е заслужавало, като гледам колко много я обичаш и колко те боли. Забрави я, както сигурно тя е направила.
    И ето, сега също си струва да се усмихнеш, въпреки цялата болка и празнина и да продължиш напред!!
    Най-хубавите неща стават точно, когато най-малко очакваме.
    Любовта е илюзия, с това съм съгласна. Но ние живеем в свят на илюзии /лично мнение/ и тази е най-хубавата от всичките, които могат да ни пленят. . .
    Но не съм съгласна, че любовта е губене на време . . .
    Любовта като цяло е нещото, което ни кара да живеем, нещото, ЗАРАДИ което живеем . . .
    И не съжалявай, че си я обичал, че си прекарал онези хубави моменти с нея. Защото ти цяла година и половина си се чувствал добре, чувствал си се пълноценен, жив, истински . . . Тогава си бил щастлив и изпълнен с любов. Не съжалявай за това. Само тя може да съжалява, че тези чувства всъщност не са били за нея, а само за илюзията, която ти е създала за нейното Аз.
    Подло е да мразим човека, който до вчера сме обичали. . .
    Има си причини за всичко, както и време, както и начин . . .
    Радвай се, че си разбрал що за човек е, че си приключил с нея . . .
    Колкото и да боли, някой някъде там също чувства болката ти и един ден ще я сподели, за да ти олекне.

"В мига, в който тръгнем да търсим любовта, тя също тръгва съм нас. И ни спасява."
    ~ "Край река Пиедра седнах и заплаках." - Пауло Куелю

Всичко най-хубаво. Просто не спирай да вярваш.
    Мерси,поста ти е много хубав.Съгласен съм напълно с теб,но съжалявам че съм бил с човек който ме е лъгал и накрая ми заби нож в гърба и тръгна с някъв педал на 23.Уважение към такъв човек? Не благодаря.Курвенска работа.

Прав си, така си е, но заради някаква к**ва не си струва да спреш да вярваш в толкова красиво чувство като любовта.
    Този, който трябва да съжалява е тя, че те е изгубила.
    Ти продължи напред със също толкова пълно сърце от красиви чувства. Разбито, но готово отново да обикне по един необикновен и уникален начин.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Като намериш своята '' половинка '' така да се каже,ще мислиш по коренно различен начин .. любовта не е загуба на време,тя те кара да забравиш т'ва време

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да... разочарованието от любовта ни кара да говорим така, но тя в никакъв случай не е загуба на време. Не загърбвай хубавите спомени само, защото тя ги е загърбила(ако наистина е така).
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си