- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта е най-голямата загуба на време!
И аз винаги съм споделял това виждане, но съм стигнал до етап, в който не мога да си контролирам чувствата. Вероятно и ще си изпатя от това.![]()
И ти и аз знаем,че няма как да не се привържеш силно и да имаш едно наум...или поне искрено се надявам да е такаПървоначално написано от buffalo88
![]()
Недей изказва тежки думи след случилото ти се.Иначе моите съчувствия.Зарежи кучката просто![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Хванал си да пускаш таква тема в сайт за тийнове изляти от калъп.
Всеки в тоя раздел верва във вечната лИбов.
Единственият човек, който ще ме обича вечно и безусловно, съм аз самият.![]()
Това,че се е случило на теб не означава,че ще се случи на всички.Има много хора,които са се запознали като тийнове и са станали гаджета и в последствие са изградили семейство и тн.Може и да звучи наивно и глупаво,но е факт,че ги има.
Освен това ми е много интересно и твърдението,че "момчетата в България" били по-способни да се обвържат за дълго и тн.И как решихме,че точно българските момчета са такива?Не вярвам този,който написа това велико твърдение да познава момчетата от всички други държави.Направо сте много интересни всичките,които мислите,че не си заслужава.Един път да ви разбият сърцето и айде..няма любов,няма други,няма нищо.Глупости на търкалета..
О,намери се кой да го каже.Този,който до скоро е вярвал в любовта и е живял с мисълта за бъдеще с приятелката си,но не се е получило.Много умно.Първоначално написано от buffalo88
Защо си мислиш така ?Нима трябва да манипулираш половинката си за да можеш да я задържиш до теб ?Разберете на едно момиче.. Говоря ви до 20 годишно ..КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МУ ДАВАШ,ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ГУБИШ ..Първоначално написано от ShtrudeL
Аз също подкрепям напълно автора...Любовта,която повечето описвате като светло и красиво чуство има и своите лоши страни и рано или късно те излизат наяве, всеки един от нас се сблъсква с тях..Аз съвсем на скоро също се разочаровах от така наречената Любов. Мисля,че знам как се чустваш ии мисля също,че не си заслужава да се измъчваш заради нея...От коментарите по-горе, разбрах,че тя няма чуства към теб..Просто са угаснали...Най-добре ще е ако и ти успееш да я забравиш. Защото все пак живота продължава,нали?![]()