- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- от четири годишен съм самозадоволен
При нормалния човек първите опити за доставяне на удоволствие чрез стимулиране на ерогенните области се наблюдава между 2 и 4 годишна възраст
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Яко.
![]()
маале накъде отиваме ми...то още малко и от корема на майката ще се почне!
хаха +1Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
![]()
това в кое "научно" списание от типа "розали" го прочете? Четете вие тяхните простотии затова сте толкова тъпи и ограничени...две приказки не може да вържете ами ръсите глупости само и се мислите за много "ЯкИиИи"
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Не си интересенПървоначално написано от Macallan
![]()
Westside rollin' all day, every day
от др тийн курвоПървоначално написано от Macallan
![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
хаааах ..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ммм ок
Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.
Доктор тийн е мн ЗЛЕ. Изобщо не дава свесни отговори. Веднъж видях че някфо момиче му е писало, как да се избави от пъпките и ония написали използвай козметика против пъпкиА и това задоволяване при 4 годишните не може да стане щото пишлетата им са 2 пръста... малко трудно
яко размераджиийкаПървоначално написано от gret4ety
задник съм.
Честно казано не ми се вярва.![]()
Като ми трябва курс по правопис ще се обърна тогава към теб. Имах предвид, че от др тийн няма да нашучиш нищо, което вече не знаеш.Първоначално написано от Rebirthing
![]()
е ?? Задоволявам се от да кажем 12 годишен.. щом нормалните са от 4 .. наречете ме ненормален..![]()
![]()
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD