.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

от четири годишен съм самозадоволен

При нормалния човек първите опити за доставяне на удоволствие чрез стимулиране на ерогенните области се наблюдава между 2 и 4 годишна възраст
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

маале накъде отиваме ми...то още малко и от корема на майката ще се почне!

Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    маале накъде отиваме ми...то още малко и от корема на майката ще се почне!
    хаха +1

Град
    Пловдив
    това в кое "научно" списание от типа "розали" го прочете? Четете вие тяхните простотии затова сте толкова тъпи и ограничени...две приказки не може да вържете ами ръсите глупости само и се мислите за много "ЯкИиИи"
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от Macallan
    това в кое "научно" списание от типа "розали" го прочете? Четете вие тяхните простотии затова сте толкова тъпи и ограничени...две приказки не може да вържете ами ръсите глупости само и се мислите за много "ЯкИиИи"
    Не си интересен
    Westside rollin' all day, every day

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    от др тийн курво
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Мега фен Аватара на Hilary_
    хаааах ..

Супер фен Аватара на Passi0n
    тц.. нее аз още от 1 годишна почнах :P

Фен Аватара на vde
    Град
    Виена
    ммм ок
    Aко не можете да пишете на български пишете на език, на който можете - английски, немски, руски, френски, японски и тн.

Голям фен Аватара на gret4ety
    Доктор тийн е мн ЗЛЕ. Изобщо не дава свесни отговори. Веднъж видях че някфо момиче му е писало, как да се избави от пъпките и ония написали използвай козметика против пъпки А и това задоволяване при 4 годишните не може да стане щото пишлетата им са 2 пръста... малко трудно

Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Доктор тийн е мн ЗЛЕ. Изобщо не дава свесни отговори. Веднъж видях че някфо момиче му е писало, как да се избави от пъпките и ония написали използвай козметика против пъпки А и това задоволяване при 4 годишните не може да стане щото пишлетата им са 2 пръста... малко трудно
    яко размераджиийка
    задник съм.

Честно казано не ми се вярва.

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Пише се свесТни, и предполагам отговора на Доктор Тийн е трябвало да бъде "Трябва да изчоплиш и да изстискаш пъпката!" нали?!

А в инфото има нещо вярно!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Пише се свесТни, и предполагам отговора на Доктор Тийн е трябвало да бъде "Трябва да изчоплиш и да изстискаш пъпката!" нали?!

А в инфото има нещо вярно!
    Като ми трябва курс по правопис ще се обърна тогава към теб. Имах предвид, че от др тийн няма да нашучиш нищо, което вече не знаеш.

е ?? Задоволявам се от да кажем 12 годишен.. щом нормалните са от 4 .. наречете ме ненормален..
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си