.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Голям фен Аватара на girl4eety

Начинаеща в секс

Добро утро.
    Имам един въпрос, значи правя секс с гаджето ми, но ме е срам от тялото си, защото имам много бенки и то голями...
    И за това аз лягам по гръб и той е върху мен, но ме притеснява тъй като съм начинаеща незнам какво да правя може ли някой да ми помогне смисъл, първия път в който го правихме аз си лежах напълно безучастно и той си правеше неща..може ли някой да помогне какво мога и аз да правя за да не лежа така безучастно

моля без подигравки
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Хехе...спермата избелва зъбите. Поне гаджето ми ми каза така.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    ами прегръщай го, целувай го, може да увиеш краката си около дупето му и да го приближаваш така към теб
    а иначе не мисля, че трябва да се притесняваш от бенките си - пробвай и други пози :P

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Колкото и да са голЯми бенките ти, при достатъчно зрял характер и самочувствие няма да ти правят впечатление.
    А по време на любовната игра и секса хората правят това, към което ги влече страстта. Целувки по тялото, повече докосвания, ухапвания, драскане с нокти... То просто си става, сам го искаш. Ако теб не те избива на такива неща и ако приятелят ти не те предразполага да се чувстваш комфортно в кожата си, каквото и да направиш и както и да изглеждаш, то въпросът е защо въобще си стигнала до толкова интимности с него.

И искрено се надявам да си на повече от 15. Далеч не подкрепям келешите, дето се прое*ават рано-рано.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Колкото и да са голЯми бенките ти, при достатъчно зрял характер и самочувствие няма да ти правят впечатление.
    А по време на любовната игра и секса хората правят това, към което ги влече страстта. Целувки по тялото, повече докосвания, ухапвания, драскане с нокти... То просто си става, сам го искаш. Ако теб не те избива на такива неща и ако приятелят ти не те предразполага да се чувстваш комфортно в кожата си, каквото и да направиш и както и да изглеждаш, то въпросът е защо въобще си стигнала до толкова интимности с него.

И искрено се надявам да си на повече от 15. Далеч не подкрепям келешите, дето се прое*ават рано-рано.
    на 16 съм
    други мнения

Много момичета се притесняват от тялото си но нали за това правиш секс с не кой и да е, а с приятеля си с времето ще свикнете и ще остане само насладата а не претиснението ........ колкото до пасивността ти споко отначало всички са така с риск да се повторя и това става с упражнения :P прави каквото ти се прави и недей да оставяш всичко в негови ръце, а остави притесненията и се отдай изцяло на приятеля си [-o<

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Е тва се казва да си признаеш че си дървена в леглото ....
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    After all we've done - had a lot of fun, did it til' the sun came up

Друго мнение, събираш някой левец от закуски, отиваш на козметично студио - към 20-30 лв вземаха на бенка да ти я махнат. И след туй се раздаваш от чекнене в леглото

и като имаш бенки какво? Да не би приятелят ти тях да чука, че да се притесняваш?

Скайп - dark_elf2

това са нормални бенки по гърба предполагам и са от слънцето повечето хора ги имаме няма от какво да се притесняваш

На мен целия ми гръб е в бенки и то голями, кафяви.. и наистниа се чувсвам неловко, ако ми ги види.
    ImmortalTechnique моите бенки не стават така за махане, а само с операция, защото са доста голями... Може би тази процедура, която казваш, става за малките бенчици..
    ubuntureload да признавам си, че съм дървена в леглото:
    -съм на 16
    -това ми е първото момче, с което спя

Ако може някой, да ми помогне с някакви женски хитринки, какво да правя, ще съм му много благодарна.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    тц... Правете го на тъмно Не е кой знае какво , спокойно! Щом като е решил да бъде със теб , няма от какво да се притесняваш!
    Станислава

Женски хитринки ли искаш?Ами освен да се отпуснеш и да забравиш за това притеснение,друго не мога да те посъветвам.Не трябва да изпитваш комплекси от собственото си тяло пък и в бенките няма нищо срамно.Щом приятелят ти спи с теб,едва ли го е грижа дали имаш бенки или не..

Добре тогава, щом не ставали, в клиника за пластична хирургия махат бенки, по 25 евра на квадратен сантиметър. Ако ще целият ти гръб да е една голяма бенка, пак ще ти я махнат, стига да имаш достатъчно финанс да си го позволиш.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    В секса може да си начинаеща, но тук имаш достатъчно постове, за да знаеш, че на темите се поставят описателни заглавия.

Иначе спокойно нормално е в началото да стоиш по-безучастно. С времето ще се отпуснеш и ще почнеш да поемаш и ти инициативата. Е, ако не мърдаш въобще, сигурно му е малко кофти. Поне му показвай, че ти харесва, за да не откажеш момчето от секса. Те другите са ти дали съвет за целувки, докосвания и тн.

НЕ се пише голЯми ,а голЕми!!!!!!!!!

Ако в училище имате час за Езикова култура ,НЕПРЕМЕННО се запиши!

Според мен щом е с теб значи те обича и едвали ще обърне внимание ,че имаш бемки
    Fitness

Град
    Maina Town
    Ако се научиш да се отпускаш, да се наслаждаваш на момента и да приемаш себе си, ще видиш че всяко едно твое действие ще бъде несъзнателно, просто породено от страстта...
    PEOPLE ALWAYS LEAVE...
    БОТЕВ 1912!!

еми освен да си пунеш и симпсънс да гледаш друго незнам ;с
    бтв- подигравам ти се
    задник съм.

Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?

Супер фен Аватара на Amateur
    Не се притесняваи от бенките си!Прочети кама сутра и ще разбереш кво да праиш!

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    пссст..

Щом не те е срам да правиш секс с него значи няма смисъл да се прит. от бенките си ... а колкото до позите - в началото просто лежи после вече като се поочупиш, ти ще си отгоре после вече ще правите квото искате не се притеснявай от нищо апък това че си отдолу не означава че той не се побърква ...

Ако те обича няма да му направи впечатление.. Всеки има недостатъци.. Няма идеален човек!!

Цитирай Първоначално написано от marsella
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    ох не съжелявам не се стърпях

Ох миличка,щом той е тръгнал да прави секс с теб значи те приема и харесва такава каквато си! Я се стегни ти луда ли си,ако спре да прави екс с теб ще да е,защото наистина си като дърво,а не защото имаш бемки!
    Я горе главата и какво е тва секс в леглото надупи му се на някоя плоскост,сменяйте позите,сама се движи по члена му,раздай се кво е тва,бива ли така да се излагаш!

а може ли да ми кажете искам да му правя свирки но не мога-някакви уроци

и как мога да го възбуждам по-лесно без да правим секс примерно да речем, навън сме на някоя пейка и гледаме звездите и започваме да се целуваме какво да направя за да се възбуди по бързо и да му е кеф

ако има значение аз съм на 16 той на 20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си