- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отново момчета.......!!!!
Виждала сум много такива теми от рода на ,,Харесва ли ме?''-вечно задаваният въпрос.Затова ре6их да направя една по-подробна.Сега кажете момчета защо се спичате и не деиствате ако имате симпатии към дадено момиче какво ви спира гледате я усмихвате и се и така нататък понякога не се познавате лично но все пак гледате и се усмихвате но не правите нищо кажете как тогава можем да разберем дали ни харесвате или не то само с погледи и усмивки не става или това е намек ние да направим нещо кажете и то сериозно
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Задръстените не действат..... аа и зависи доста от момичето. Иначе погледите и усмивките естествено че са знак не да действате вие ами че ви харесваме. По принцип нормално е момчетата да направят 1вата крачка в началните отношения.![]()
какво зависи от момичето ако е сериозна какво и ако не е толкова какво имам предвид ако е за сериозните неща и не иска само едно натискане и влага чувства и ето несериозната никакви чувства какво ви спира
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
моля ви искрено не гледаите само ами и отгпваряите моля ви се супер много благодаря предварително
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Еми доста неща ... как е облечена, възраст, обноски, манталитет се пак я виждам за 1ви път.... по нататък както се развият нещатата с някой провървяват с други не. Дори и да съм си харесал мацката не значи че ще имам късмета да се сближим, но понякога и се случва .... офф нз това е доста конкретно.Първоначално написано от DeAngelle
Авторе като ще пишеш от личен опит не се моли на всички и не говори масово за всички. И поне да беше написала темата си за себе си,за да не изглежда толкова глупава. (не че тогава би била по-умна де...)
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
21-ви век сме. Не се приема за странно и момичето да нападне.Първоначално написано от Robe
Еми като виждат, че момичето е някаква надута путка (без извинение), която само ще те изгледа презрително от глава до пети, търсейки някакъв знак, че ти имаш пари и ако не намери такъв си аут ... не виждам как да не хванеш страх вече.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
ne go praqvq ot lichen opit prosto ot imeto na vs moi priqtelki koito sa ibitvali ili izpitvat neshto takova
Diamonds are pretty
&& so are pearls
but nothings as gorgeous
as me and my girls!!!
Ами аз бих задала въпроса друго ячеТе момчетата си ни правят много и достатъчно комплименти и намеци,ама ние аджеба жените защо сме толкова глупави,че не ги разбираме о.О
Повечето жени,все нещо не им стига или се хващат за глупост от рода на "ее да ама той в4ера говори 32 сек с нз си коя" или пък като ти каже,че си хубава,ти вместо да кажеш "благодаря",почваш да се самосъжаляваш "аа да бе. .глупости не е така виж ме ква свиня съм" само и само да ти го казва отново и отново това е глупаво и банално. Ние само объркваме момчетата!
А ако попаднеш на някой по-срамежлив,но четеш в очите му ,че има привличане към теб ми помогни му де! зн ли колко пъти съм казвала : "ее айде де заведи ме на кино какво чакаш" колко пъти съм целувала аз първа и тн и тн![]()
Бааси тъпата тема, както и всички останали на темата " Харесва ли ме", "Ама гледа ли ме, или аз го гледам и виждаме ли се" и прочие. Пфу сик ъф ит (puke)
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Отговорът ми на въпроса ти е следният:
Защото и момчетата не сме много по различни от вас момичетата. И ние не можем да четем мисли, и както вие не знаете дали дадено момче ви харесва и ние не знаем дали дадено момиче ни харесва и дали няма да ни отхвърли. Както при вас има и по срамежливи и по отракани момичета, така и сред нас има по срамежливи и по отракани момчета. Ако си по отракана и харесваш дадено момче, действай ти. Това че задължително момчето трябва да предприеме първата крачка вече остарява. Ако момичето е по отракано да я предприеме тя, ако момчето е по отракано може да я предприеме той, ако и двамата са по отракани зависи кой харесва или повече харесва другият. Единственият проблем е ако и двамата са от по срамежливите. В такъв случай само ще си се гледат и евентуално усмикват и поздравяват със Здравей и Здрасти.
Подкрепям те,напълно.Ние ги объркваме,те нас също и оставаме сами,плачем и се съжаляваме...Трябва ДЕЙСТВИЯ.Аз,както си лафих с един френд и той започна да ми прави комплименти,а аз продължих да говоря и после се усетих и казах:"Мерси"...Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Усещам,че си пада по мен,но знае по кой си падам.Защо го прави не знам.
![]()
Начи повечето сме такива задръстени и само се зазяпваме/усмихваме. По една или друга причина сме много наплашени. Да, точно така -спечени сме супер много, докато не ни отвори някоя и после се хвалим цяла година все едно ние сме направили първата крачка. На тая възраст е така![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Така е да има и такива случай ама са мн рядкоПървоначално написано от dimitar_ak
Поне при мен. о.О