Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Ами аз бих задала въпроса друго яче Те момчетата си ни правят много и достатъчно комплименти и намеци,ама ние аджеба жените защо сме толкова глупави,че не ги разбираме о.О Повечето жени,все нещо не им стига или се хващат за глупост от рода на "ее да ама той в4ера говори 32 сек с нз си коя" или пък като ти каже,че си хубава,ти вместо да кажеш "благодаря",почваш да се самосъжаляваш "аа да бе. .глупости не е така виж ме ква свиня съм" само и само да ти го казва отново и отново това е глупаво и банално. Ние само объркваме момчетата!
А ако попаднеш на някой по-срамежлив,но четеш в очите му ,че има привличане към теб ми помогни му де! зн ли колко пъти съм казвала : "ее айде де заведи ме на кино какво чакаш" колко пъти съм целувала аз първа и тн и тн
Подкрепям те,напълно.Ние ги объркваме,те нас също и оставаме сами,плачем и се съжаляваме...Трябва ДЕЙСТВИЯ.Аз,както си лафих с един френд и той започна да ми прави комплименти,а аз продължих да говоря и после се усетих и казах:"Мерси"... Усещам,че си пада по мен,но знае по кой си падам.Защо го прави не знам.