- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета и момчета относно гаджета съвет!
Здравейте!
Ще напиша нещо долу и ще ми кажете дали мисля правилно и евентуално ви моля за съвет!
Не ми върви в любовта. Не съм затворен човек ходя по купони кафета барове излзиам с приятели веселя се напивал съм се не съм зубър съвсем обикновен човек съм. Проблема е че когато си харесам някоя и опзонаваме ся става така че аз я харесвам дори и съм бил влюбен в нея а тя мене не само като приятел няма чувства към мен и обратно има момичето дето ме харесват но аз тях не. И какво да правя? Колко опити съм правил да си имам гадже на 21 г. съм и съм нямал хора нее смешно за всеки влак си има пътници ама моя влак има закъснение!
Е сега в съседния курс има едно момиче и сме сходни специалности и ме кефи много и сигурно си има гадже. А забравих да кажа че ако си я харесам нали и оп има си гадже или питам я по отрано да знам имам си приятел.
И вече ми писна от простотии и няма да се занимавам повече достатъчно съм бил нараняван и обиждан! С 2 думи НЕ МИ ТРЯБВА ГАДЖЕ!!! Спирам да търся всички момичета си имат гаджета и аз съм излишенТу ми е смешно ту ми се реве.
Кажете моля какво мислите по темата!
Защо ми се струва, че си се възприел за лузър. Така скоро няма да си намериш момиче. Също така не си го превръщай в идея фикс - гадже на всяка цена.
Абе .. ти не беше ли пускал пак една такава тема?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Може би , пич, трябва да излезеш от скапаните стереотипи и ще изглеждаш по-свестен.
Аз пък бях зубър в гимназията и не ходех по купони, обаче гадже никога не съм имала проблем да си намеря. 'Що ли? 'Щот на мен не ми пречи да си успявам в живтоа и да съм печен човек. Пък ти, сладур, ми изглеждаш задръстен. Т'ва мисля, че ти е диагнозата!![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Да ти кажа право и аз донякъде го имам този проблемИли поне го имах не знам... Но бях спрял да се занивам и тя сама ме намери, бяхме доста време заедно
Вярно че вече не съм с нея, но както се казва "Няма нищо вечно" . Така че не се предавай и не си набивай някакви филми от рода на "Няма любов за мен". Всичко с времето си пич (: Живей си живота, то само ще дойде при теб. Успех
![]()
Josefinne, при теб е малко по-лесно. Не забравай че според старите схващания, които все още важат донякъде момчето трябва да предприеме първата крачка т.е. момчето/мъжът е ловецът, а момичето/жената плячката. Това е само привидното де. Всъщност момчето/мъжът е плячката заблудена че е ловец, но това е друга тема.
Ами, аз не мисля така, смятам, че и двамата трябва да се опитвам, за да се получи нещо. Аз лично, когато харесвам момче, правя така, че да го предразположа: мотам му се, създавам му достатъчно възможности да ме заговори, отивамд а се запозная с него или му пиша в скайп, каня го на кафе, ей така съвсем небрежно или на разходка в парка или на пейка парти с биричка...Първоначално написано от Niakoitam
Stuff like that. Не им е по-лесно на момичетата, хей, знаеш ли колко е трудно да привлечеш вниманието на някой, който е сляп като прилеп и задръстен, особено като е болен от СТЕРЕОТИПНА болест и със зубъри не се занимава, нито пък с non-blonds?!Добре, че тия не ме привличат мен.
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Josefinne Е, то и при нас не е по различно не само че ако момичето не харесва момчето, ако ще момчето да се изправи на главата си все тая. Да не говорим че понякога като намекваш очевадно на момичетата те се правят че не те разбират или се смеят. Да не говорим за флиртовете, свалките и понякога дори натисканията и накрая чуваш репликата казана пред теб или изповядана пред други. Аз просто се държах мило. Не съм го харесвала. Имам го само за приятел. Може ли такова нещо. Момчетата незнаят къде е тънката граница между любовта и приятелството. Егати, може ли всички мъже да са приятели с теб, само защото искат да сте гаджета. Аз си търся приятел момче, не гадже.
И реплики от тоя сорт, които биха накарали едно момче следващият път да се прави на сляп за намеците и да чака директно казване от страх да не бъде отхвърлен или да не загуби приятелството си с момичето ако му пука.
тц ... O.oПървоначално написано от ivan_realmadrid
ясно... о.О
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Ами, аз не съм казала, че на момчетата име лесно, просто казах, че и двете страни трябва да работят по въпроса, ако искат да се съберат.
Не става нито човек да чака да му падне нещо от небето , нито да ходи да му се натиска.
Ако си момче и чакаш някоя да те сваля, може и само с чакането да си останеш. Същото важи и за момичетата, които само си обичат така безмълвно някой младеж и чакат на него Господ да им каже за тяхната любов.
Не става и да си някакъв супер напорист - ако си момиче, веднага те обявяват за баси курвата отчаяна, ако си момче ти бият сериозния шут по самочувствието и отиваш на Вариант едно.
Т'ва е всичко у граници, моля. Не е лесно.![]()
destruction and creation
drawn through me.
For that
and to find
that are close to me,
For that
and hope to find
Пич и аз съм така...ми кво да направя като не ме бива в тия глупости...имам си няколко приятели, с които си излизаме и си прайм кефа ама с момичетата не ми върви![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Спри да хленчиш и да търсиш любовта.Гледай си живота,а тя сама ще дойде.
Сам се отдаваш на отчаянието,недей.![]()
Според мен ... преди определена възраст (към 25 г.) най-лесният начин за човек да бъде щастлив е да бъде независим и да се радва на малките неща... Съветвам те да се опиташ да си избиеш от главата всички тези комплекси, а когато срещнеш подходящо момиче - нещата ще се наредят!
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
че си тъп мисля
и като има приятел и аре майна?
аре честито сдухан задръстеняк.
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
.. yepПървоначално написано от sasha_90
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Докато четях тази тема се замислих ако и аз съм на 21 ,и съм без човек до себе си,както съм в момента.![]()
абее любовта ще те намери... стига си я търсил :P
Просто аз
И аз така си помислих като го прочетох това.Първоначално написано от Priceless
Ми недей да търсиш ,като търсиш едва ли ще намериш.Остави и всичко ще си дойде на мястото.
Първоначално написано от lubomirky
![]()
![]()
![]()
По темата: ако се държиш по-скоро приятелски, нормално е да получаваш такава ответна реакция.Пусни чара и сексапила в действие.
![]()
wsichko shte e ok, wseki si ima nqkakwi takiwa momenti na otchaqnite, pri men sa ponqkoga wseki den, posle si namiram fr, posle mi stava tup i pak po4wam da rewa, che nikoi ne me hareswa ... tupo ot moq strana ;] wsichko she se naredi, tochno, kogato ne go ochkawash, spx![]()
![]()
" ... но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
животът да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш."
Ще чакам ще си живея а пък тя сама ще дойде![]()
Трябва да промениш гледната си точка,ти гледаш на жената,като сексуален обект пробвай да и бъдеш просто приятел да я разбираш,да и помагаш остави я тя сама да надникне в теб да разбере що за човек си.
А не ти да ги опознаваш любовта е взаимна.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.