- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета и момчета относно гаджета съвет!
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Първо - живей си живота, достатъчно кратък е, че да го пропиляваш в оплакване и отчаяние. Любовта все някога ще те намери. Само да знаеш, че за да те възприеме едно момиче като нещо повече от приятел трябва да прибавиш е такаа, щипка сексапил и другото нещо е, че момичетата ( или поне по-голямата част ) не обичат прекаленото внимание, натякване и тн. Дръж се самоуверено, но й показвай, че те привлича.
Dangerous feelings break out my soul..
It's just the meaning of being alone.
I wanna run like the speed of the sound,
I was somewhere, I 'm sure you're around.
You give me now the meaning of life...
пари требват баце, на 21 не вървиш ако нямаш кола, поне голф 3каако имаш по-хубава, ще имаш и по-хубаво гадже.слушай ме мене - аз имах голф тройка - имах и гадже, ебах си я ама е правопропорционално готино гаджето ти спрямо колата. сега имам друга кола, по-хубава и гаджето ми е по-хубаво
![]()
тъй че стегай се и си купи кола, почни с голф двойка, ще имаш гадже двойка по шестобалната система - ще е поизтъркана като салона на колата, малко задницата ще хлопа (целулит), ще има течове по често (дълъг мензис) ама пък ще я чукаш. после ще земеш ауди А4 с жълт кожен салон и ще имаш руса с два големи еърбега, и така до некой Cl![]()
С пари неможеш да си купиш нито любов нито здраве нито знания!![]()
![]()
Sad but true,mainaПървоначално написано от kidwestern
![]()
Сериозно се замисли да самочувствието си и промени начина на държането си,не трябва да си много директен да не подплашиш женските кошути,просто се усмихваш и фърляш някой готин поглед и почваш да говориш някви простотии,не е задължително шеги,коментирай облекло,тва онова,ю ноу![]()