Здравейте!
Ще напиша нещо долу и ще ми кажете дали мисля правилно и евентуално ви моля за съвет!

Не ми върви в любовта. Не съм затворен човек ходя по купони кафета барове излзиам с приятели веселя се напивал съм се не съм зубър съвсем обикновен човек съм. Проблема е че когато си харесам някоя и опзонаваме ся става така че аз я харесвам дори и съм бил влюбен в нея а тя мене не само като приятел няма чувства към мен и обратно има момичето дето ме харесват но аз тях не. И какво да правя? Колко опити съм правил да си имам гадже на 21 г. съм и съм нямал хора нее смешно за всеки влак си има пътници ама моя влак има закъснение!
Е сега в съседния курс има едно момиче и сме сходни специалности и ме кефи много и сигурно си има гадже. А забравих да кажа че ако си я харесам нали и оп има си гадже или питам я по отрано да знам имам си приятел.
И вече ми писна от простотии и няма да се занимавам повече достатъчно съм бил нараняван и обиждан! С 2 думи НЕ МИ ТРЯБВА ГАДЖЕ!!! Спирам да търся всички момичета си имат гаджета и аз съм излишен Ту ми е смешно ту ми се реве.

Кажете моля какво мислите по темата!