- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Неразбирателство
Здравейте на почти 18 години съм и снощи како всяка вечер след даскало отидох на кафе с компанията. Майка ми същата вечер отиде на родителската ми среща. След като свърши изведнъж един от приятелите ми ми казва майка ти е отвънс мисълта, че нещо ме базикат излязох и тя беше там. Много пъти съм говорила с нея и съм и казвала да не идва там, защото кафето е малко и всички се познаваме и един вид ме злепоставя пред всички (като дойде тя иска да седне на друга маса и един вид ме проверява какво правя, с кого контактувам и т.н.). Та тази вечер излязох аз дръпнах я на страна и поговорих с нея. Казах и че не искам да сяда тук (тя беше извикала и по-малкия ми брат, който е голяма напаст) един вид я изгоних. После ми стана тъпо взех си нещата и започнах да и обяснявам по пътя, че ми е неприятно постоянно да ме следи и да не ми вярва. Когато се прибрахме ми каза, че била страшно обидена от мен и щяла да запомни това което съм направила. Разбирам, че иска да съм с нея, но сега са най-хубавите ми години и не искам да ги изживея затворена в къщи. Искам да се разбирам с нея, а е нямало ден, в който да не се скараме. Незнам вече как да и обяся, че искам да порасна, но не постоянно да съм "под крилото и" и да контролира всичко което правя.
Ако някой е имал такъв проблем с родителите си моля ви пишете и кажете как сте го разрешили...
"Колкото повече, толкова повече..!"