Провокирана от друга тема,пускам тази. Всъшност,за да ми дадете съвети какво да направя най-накрая... Движа се в компанията на доста момчета и три момичета сме.От самото начало си харесвам едно момче,което е*е една...Казва,че не ходят,но не съм сигурна.С времето преставам да го харесвам и си падам по най-добрия му френд,който ми намеква разни неща.Романтичен,страхотно момче е.Каза ми,че аз и още две момичета,които сме в компанията сме най-свестните,които познава.Имах възможност и си поговорихме за момичетата,които са го наранили.Обясних му,че ще намери момиче,което да го обича с цялото си сърце,а той каза,че няма да се влюбва и няма сърце... Той изтърси,че с мен не е ходил още...Т'ва как да го разбирам??? Един ден направи от нещо пръстен,разлигави се и вика:"Ела да ти сложа пръстена,вече сме женени","Къде ще ходим на меден месец"? и т.н. Спуках се да се смея.Говори ми на "Жена ми".Познаваме се от два месеца вече,дали да почакам да го опозная по-добре,или да му кажа. Скоро едно момиче от компанията има рд и мисля,че там ще можем да си поговорим повече с въпросното момче.Чудя се дали т'ва е само привличане,или нещо повече..