- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Привличане,или нещо друго?
Провокирана от друга тема,пускам тази.Всъшност,за да ми дадете съвети какво да направя най-накрая...
Движа се в компанията на доста момчета и три момичета сме.От самото начало си харесвам едно момче,което е*е една...Казва,че не ходят,но не съм сигурна.С времето преставам да го харесвам и си падам по най-добрия му френд,който ми намеква разни неща.Романтичен,страхотно момче е.Каза ми,че аз и още две момичета,които сме в компанията сме най-свестните,които познава.Имах възможност и си поговорихме за момичетата,които са го наранили.Обясних му,че ще намери момиче,което да го обича с цялото си сърце,а той каза,че няма да се влюбва и няма сърце...
Той изтърси,че с мен не е ходил още...Т'ва как да го разбирам???
![]()
![]()
Един ден направи от нещо пръстен,разлигави се и вика:"Ела да ти сложа пръстена,вече сме женени","Къде ще ходим на меден месец"? и т.н.
Спуках се да се смея.Говори ми на "Жена ми".Познаваме се от два месеца вече,дали да почакам да го опозная по-добре,или да му кажа.
Скоро едно момиче от компанията има рд и мисля,че там ще можем да си поговорим повече с въпросното момче.Чудя се дали т'ва е само привличане,или нещо повече..
![]()
90-ти набор => 19г.
за 19 годишни поведението ви е супер детинско ... на 19 години хората вече не си играят дай да те щипна, дай да те хапна белкем се усетиш че те харесвамспоред мен е само привличане
Знам,че е така,но к'во да се прави.Първоначално написано от Marinchety
![]()
ами дръжте се като големи хораПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
За 19 годишна си умна като мотиката ми.![]()
Първоначално написано от Народът
Ти,пък си "Голям умник,бе"Първоначално написано от golqmumnik
Като не ти е интересна темата и не можеш да напишеш нищо УМНО,НЕ ПИШИ!
![]()
![]()
![]()
![]()
whyyy
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
Наистина,доста детинска история.Ся какво се очаква?Да ти предложи да станете гаджета ли?
Искам просто момчетата да си кажат мнението,но не става явно.Както винаги всеки гледа сейра,вместо да помогне.Свикнах,че тук няма как да е иначе...Първоначално написано от hooliganka89
Моля,мод да заключи темата.
![]()
няма как да не е сеир след като на 19 години вие се държите като 14 годишни хлапетии .... прави си сама изводи и порасни
Не пиши повече,моля те.Благодаря ти,все пак за мненията.Първоначално написано от Marinchety
![]()
Какво толкова като са се полигавили?!Може на момчето да му е трудно по друг начин да си покаже чувствата и затова да предпочита лигавия начин... Уотевър, щом ти е симпатичен - няма нищо лошо в това да му признаеш за чувствата си и да опитате дали ще се получи!
![]()
Съвети на хора, които се чудят какво да подарят на човека, когото "много обичат", не давам...
Благодаря ти,много!Първоначално написано от RaZzer
П.С.Един човек,който да даде МНЕНИЕ!
За всички дето не са дали мнение "Какво като е на 19 - притеснява се момичето притеснява се и момчето. Хайде сега пък ще я и убиждате , че е още като дете"
Да кажа и аз - Като го харесваш кажи му , но ако те е толкова срам кажи на някоя твоя приятелка , че го харесваш и повярвай ми , че това ще стигне до негопреди два дена и на мен се случи същото
и се получи - вече сме гаджета
така , че ако наистина те е толкова срам направи това което ти казах
![]()
Мерси,мацко.Първоначално написано от vas4e3to0
Така,като казваш наистина е възможно да стане.
Стискай палци.
![]()
Просто му кажи че го харесваш..Аз бях на същото положение..Аз казах на момчето че искам да се видим да поговорим..И тка той дойде при мен и нали ме пита кво иска даму кажа..Аз нали му казах..И той каза че е искал същото да ми каже..иИ тка..
Добре ще стискамПървоначално написано от slun4ice_90
![]()
++Първоначално написано от RaZzer
Опитай слънчице .. нищо не губиш ..само можеш да спечелиш ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Как ша му кажеш... недей. Ако е мъж и иска нещо знае какво трябва да направи. Това, което можеш да направиш е да се завърташ около него, да го гледаш, да му се усмихваш. На тоя купон може да стане нещо, пък и вие сте големи... ако опипа почвата не го връщай.![]()
Явно е .. че явно те харесва .. опитай ... може той да е по стеснителен от теб ...
ПС: Лични поздрави![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Бе то от привличането се почва. Честно да ти кажа намеците дето ти ги пуска са бая директниАко си падаш романтичка - чакай да ти предложи. Ако ли не - хващай го за ушите и в някое по тъмно ъгълче си пускайте езици.
Бтв, тва с първия за какво ни беше да го знаем?
И още едно нещо - верно що се държите като лапетии?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щот още ни е лапешки акъла...Първоначално написано от valdesbg
![]()
Падам си по романтиката.Т'ва за първия и аз не знам,що го писах.Мерс,за мнението.
![]()
Благодаря ти,много мацка.Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()