- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пак момиче :D
Харесах си едно момиче. Намерих и скайп - писахме си ама тя ми пише само ако я питам нещо и това ме притеснява. Тя е от моето даскало - аз разбира се като и писах се правех, че незнам и все едно случайно сме се засекли![]()
Тя е с 3 години по-малка от мен - 8ми клас е тя, зайче с една дума. Един ден ни събраха двата класа в една стая. Да знам, че е странно 11ти и 8ми клас в една стая ама моето даскало не е нормално понякога. Та отначало тя ме гледаше някак си странно... Аз не откъсвах очи от нея - бях упорит
Това обаче беше само в началото... после тя не ме погледна нито 1 път... даже здрасти не си казахме... просто се гледахме...
Иска ми се да я поканя на кафе ама не съм сигурен, че ще излезе нещо. Май не й допадам...
И какъв е въпроса![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Въпросът е да му кажеш дали го харесва. Аз не знам. Действай ти.![]()
ми въпроса е... и аз незнам
кажете нещо оригинално да направя да й привлека внимаието... незнам и аз![]()
Благодаря.Първоначално написано от Niakoitam
![]()
Ами опитай нищо не губиш!Първо уш случайно проведете някъв разговор пък тогава мисли за кафе
![]()
Прави каквото сметнеш за добре.![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Отиди на някоя дестка площадка и погледай как го правят децата. Много е лесно "Ти как се как се казваш? А искаш ли да си играем?"
Много хора ще го помислят за ебавка, но си е точно така..Първоначално написано от dimitar_ak
Аз знам как се казва![]()
![]()
![]()
Тогава дай на следващото ниво.Но да ти кажа:"хайде да играем",не е подходящо.Повече ефект би имало по честото ви общуване.Първоначално написано от peshopurko
Аз се опитвам да "не досаждам" като не й пиша всеки ден в скайпа. Пък и нали ви казвам - тя не ми обръща много внимание...![]()
направих и малка услуга и и казах, че ми е длъжница и да черпи някой ден - тя каза добре и толкова... Не посмях да й кажа да излизем...
Покани я да излезете.![]()
Бе ае давай смело.
Ако стане супер, ако не - не.
The blood that binds us ..till death unites us
въпроса е дали е тъп... >
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Ако нямаш кво да кажеш по темата не се заяждай и не спами темата - МОЛЯ!Първоначално написано от kidwestern
пък и е по-малка ,може и да се навие ;ДПървоначално написано от Lincheto
като види ,че някой от големите я харесва ..
ама де да знам ,пробвай пък квото стане ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Ти ли ще се навиешПървоначално написано от teenems
![]()
Значи покания на кафе..Излезте опознайте се малко повече.Ако нещата се развият добре и се усмихни и намекни че я харесваш..По твой си начин.След това целувка и тка..Но знаи че повечето момичета харесват момчетата които знаят какво да кажат..И знаят какво да правят...Не да се сдухваш и да чакаш още някой "поглед" за да се усмелиш да я поканиш...Все пак ако не рискуваме неможе да спечелим..
Ми действай направо - кажи й , че й доmадаш и там другите неща и я покани - поне ще разбереш какво изпитва към теб
ти си 11 клас и не знаеш как да действаш с момиче което ти харесваии тя е в 8ми клас..
![]()
амън от отворени разбирачи...Първоначално написано от mariqqqqq
![]()
покани я да излезете и ще разбереш ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от peshopurko
оп ,объркала съм ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ем ако толко искаш може и с теб да изляза на кафеПървоначално написано от teenems
![]()
откъде си![]()
![]()