Стара тема -> http://www.teenproblem.net/f/viewtop...903&highlight=

Аз съм въпросното момче от тази тема.../копирайте линка в браузера си понеже не мога да пускам линкове/
Разкайвам се за постъпката си и тя ми прости... поне така каза. Не съжалявам, че се върнах при нея защото я обичам. Момичето, което харесах много пъти ме търсеше после, но аз я отблъснах. Понеже я обичам и знам, че не мога да я направя достатъчно щастлива така от разстояние, преди няколко дни и казах да спрем, за да бъде тя щастлива. Беше ми наистина трудно. И все пак нямах предвид да се разделим напълно, а просто да... незнам как да го кажа...
Тя предложи да се върнем по-старому и да забравим това, което казах. Аз - не. След няколко дни започна да ми казва, че разбира какво искам и съм прав и също така това:
[26.9.2009 г. 19:31:50] -------: mislq che trqbva da ti kaja kakvo stana dnes i dano me razberesh .. sled daskalo izlqzohme nqkolko choveka ot klasa .. edno momche sedna do men i prez cqloto vreme me pregryshtashe .. kato si trygvah doide da me izprati i otnovo me pregyrna no tozi pyt me i celuna .. predi tova mi beshe kazval che me haresval i podobni obache az misleh che neshto se byzika ili znam li ... drugoto e che i az mai go haresah i mislq da ne go otblyskvam ...
Това направо ме довърши. Никога досега не съм плакал за момиче, но ето че се случи. Знам, че е гейско ама какво да направя. Още повече ме заболя като каза, че би го направила - би тръгнала с другия и дори и да не бях я наранявал. Толкова я обичам и бях готов на всичко, но...
И все пак иска да сме приятели - както преди. Аз обаче никога не съм бил приятел с нея. Още от началото се влюбих в нея. И все пак бих опитал да сме приятели.
Понеже на галено си викаме "пиле" бях купил едно малко пиленце, подобно на чичо тревичко - като го поливаш му расте нещо като перушина и го бях купил за нея - пурешината му расте много бавно и исках да има перушина като и го подаря. Току що преди малко го скъсах и изхвърлих...
Въпреки всичко не мога да я мразя - не и се сърдя. Тя просто иска да е щастлива.
Цяла нощ не съм спал и не съм хапвал нищо... Ще умра...
Моля спестете си коментарите от типа: "Ти си идиот, женчо, некадърник". Знам, че съм такъв.
Просто исках да ми олекне...