- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Проблем - обувките ми !!!
Такааа много се извинявам ако вече има такава тема ! Значи наскоро си взех нови обувки и понеже малко ми стискаха реших да ги нося в кащи с по-дебели чорапи (такива като за маратонки ) обаче сага ми хлопат !!!! PLS помогнете ми как да го оправя или как да се свият пак за да не ми хлопат !!!
Мисля, че няма начин да ги стесниш обувките. Аз си купих едни на висок ток ии когато се прибрах и ги обух да ги разтъпча .. бяха ми широки и сега така си стоят.
ми няма как да се стеснят![]()
пък ти луда ли си чак с дебели чорапии![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не знам какви са,но попринцип ако се изперат се свиват малко :P
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Хахаха. За урок.
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
мисля, че няма вариант за свиване![]()
Просто аз
сложи си по малко памук в обувките и мисля че ще ти станат по-точни
Ем мисля, че ако ги изпереш в пералнята могат да се стеснат поне малко. Иначе слагай чорапки по-дебели или с памук. Друго не се сещам.![]()
еми те не бяха талкова дебели чорапите ! щото обувките са с високо токче. чувала съм, че ако се оставят на студено се свиват ! дали ще стане ?
бях чувала,че ако ги напълниш с весници и ги оставиш в камерата на хладилника една нощ,,на следващия ден ги обуваш и си хващат калъп по крака.
Можеш да пробваш..все пак не губиш нищо: ))
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
^А да тва и аз съм го чувала, ама колко е вярно. Обаче опитай, както каза няма какво да губиш!
хора мн благодаря за съветите ! аз си оставих обувките на терасата цяла нощ и сутринта като ги обух ми бяха добре !!!!
аз мойте с памук ги оправих![]()
::Предаденото приятелство е като счупена ваза,дори да я залепиш пукнатините си личат... ::.
С Памук
[..имам родина..]![]()
[..имам народ..]![]()
[..имам и вяра..]![]()
[..имам живот..]![]()
[..имам надежда..]![]()
[..имам съдба..]![]()
[..БЪЛГАРИЯ ДОКАТО УМРА..]
И аз имам такива токчета и много ме е яд за тях а относно обувките на момичет сложи малко пълнеш какъвто ти хрумнеПървоначално написано от sunshine92
ако са затворени отпреде може да им набуташ памук :Д
Ако,са отворени не може ли от зад?
*Аз имам едни бели пантовки,но ужкем да измия кожата(то е едната кожа,от илинци да 25лева)и се намокриха целите оставих ги в банията да изсъхнат,но когато ги обух на следващя ден,подметката се беше отлепила а те се бяха разтегнали...