здравейте, от 1-2 месеца започнах да бягам първо през два дена, а сега през един, заедно с това правя всеки ден упражнения за крака и коремни преси през ден. пия l - carnitin. не ям сладко, бял хляб, пържено, мазно, не пия газирани напитки, алкохол и не пуша. но след 1 месец ще започва да става по - студено и няма да имам възможност да oтивам да бягам на стадиона, а тук няма къде другаде. с бягането си до тук останових, че това е най - ефективното упражнение за отслабване, но няма да имам възможност да го практикувам както казах. бихте ли ми препоръчали някакви други упражнения, които да са също толкова ефективнии да се отслабва от тях, да се свалят сантиметри най - вече? досега има резултати, искам да има с другите упражнения, с които ще заменя бягането. само не ми препоръчвайте клякания, защото преди правех, чрез тях краката се уголемяват и стават мускулести, а аз искам да са слаби и изваяни, нищо повече. скачала съм и на въже 2-3 месеца и от това няма голям ефект, така че и това не препоръчвайте.