.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Какво да правя ?

Косата ми е мн тънка и чуплива...използвам кристали лак всичко но държи един час и пак се начупва
    Какво да направя за да стане идеално права и да се задържа по-дълго време ? Някакви съвети ? Благодаря предварително

И аз съм така.. Някой ако може да помогне..

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Преса използвате ли?
    Попринцип ако ти е тънка и изтощена косата,недей да я доизгаряш с преси и маши. Иначе имаше няколко шампоанчета,които помагат значително,ако ви интересува,ще се поразтърся ..^^

ами да ако не те затрудняваме ще ни кажеш ли някоя марка ?

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Разбира се,че не ме затруднявате,ето го и продукта:
    http://edge.shop.com/ccimg.shop.com/230000/234700/234729/products/-!LOreal%20Professional%20Volume%20Extreme%20Volumi zing%20Shampoo%208%2045%20fl%20oz--75429250.jpg но само че,мисля,че беше малко скъпичък,ако искате пробвайте..

Повече от фен Аватара на twilightHeart
    Град
    в леглото
    Абе щом са ви тънки косите не ползвайте мн химия като лакове, пяни и такива. Първо ще ви препоръчам хининова вода на Адда или има една с таралеж отпред ама не се сещам за името. Принципно от Адда съм мн доволна... Шампоан за обем примерно на Нивеа, Ейвън, Хед енд Шолдърс и др. А има е един мн лесен трик, който предполагам знаете е да си изсушавата косата със сешоар нагоре. Тоест духайте я нагоре и става бухнала една такава мн обемна, но не изсушавайте косата до край освен, ако не е зима, защото е вредно. Надявам се да ви е от полза.
    airplanes..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си