- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да кажем за да се запознаем с момиче ?
Значи има 1 момиче в даскалото ми не е мн. красиво но немога да намеря удобен момент в който да се запозная с нея защото сме с 1 тъпи кабинети и не я срещам мн често тя е колкото мен но е в друг клас много я харесвам но не мога да измисля какво да кажа![]()
Пречакай я пред блока и![]()
нищо не схванах - написано е толкова неразбрано и не обяснено , че...
Ми с две думи момчето е бая задръстено, че като види момиче и си гълта езика и не знае какво да каже![]()
Първоначално написано от FromAutumToAshes
Тва го разбрах още от първото изречение , ама да обясни по-подробно как стоят нещата де
![]()
Благодаря ти мн...
Брат по-добре ходи цъкай cs/wow/nfs или там к'вото играешЩе имаш време и за момичета
![]()
трудна работа, момче - намери някой дет я познава и да ви запознае...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Много грешен подход ако питаш менПървоначално написано от fenastz
![]()
И аз така мисляПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Какво е грешното, о визшестоящи мъдреци на Ордена по междуполови отношения ?Първоначално написано от vas4e3to0
Чакай малко.. аз не съм казал ТОВА Е ГРЕШНО НЕ ГО ПРАВИ ! Казах това е грешно СПОРЕД МЕН... Усещаш ли тънката разлика ? Той ако иска да я пребие и после пак да чака да си говорятМисълта ми беше, че аз не бих го направил... Ама и вие сте едни... ц цц
Е ся търсим начин за момчето, не за теб...това, че ти не би го ползвал, не прави подхода грешен![]()
Съгласен съм (: Пак казвам не съм казал да не го прави, ако прецени че е добър вариант да опита. А що се отнася до предния ми пост просто изразих друга част от мнението ми по проблема на пича (:
Аз пък мисля , че в темите се изразяват мненията на хората и това е моето мнение
Еми правилно мислиш![]()
Ееее ми значи не съм сгрешила като съм излазила мнението сиПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
![]()
Хич даже![]()
Много е лесно!!!Отиваш при нея и и говориш, за да я питаш нещо без да показваш голям интересе! Ето ти няколко примера, които сега ми идват на ум:
1. Ти: Абе, със приятеля ми водим един спор, неговата приятелка се е целувала с момиче и се чудим дали е изневяра?? ( ГОлеми обеснения ще ти даде и от там продължаваш разговора )
2. Ти: Кои лъжат повече? Мъжете или жените?
3. Ти: Кои изневеряват повече? Мъжете или жените?
4. Ти: Приятелката на един мой приятел му изневери, би ли било редно той да и прости?
and so on!
браво..Първоначално написано от FromAutumToAshes
ей,жълт ти мн ли си отворен .. ще ти намеря такава пичка че не само ще си глътнеш езика ами ще си го навреш чак ..
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Какъв ти е проблема с мен бе брат ?![]()
шишаркен -.-
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Добре оО ще се направя, че съм те разбрал (:
.. напиши й бележка с името си и телефона си и я подметни като я видиш ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3