.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Цитирай Първоначално написано от sladkata_mucunka
    E .. как тии тъп ли си ?? .. 1.0тиваш при нея .. коагато и където я видиш .. 2.Казваш .. Здравей, може ли да се запознаеме .. Азз съм .. (ии си казваш името) .. ти как се казваш .. Тя тамм казва .. подавашш й ръка за Здрастии ии готооово .. почваш да си говориш с нея .. Как си .. бля-бляяя .. искаш теЛефонн .. Скайп .. ако тии ги даде ..може и да те е харесала леееекичко .. ако не ти даде .. или се прави на Недостъпна или те мисли за смотанякк :P .. т'Фа ее пиЧ .. Аре оправай се .. не е тоЛко трудно
    не се ли беше сетил
    лол

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Много е лесно!!!Отиваш при нея и и говориш, за да я питаш нещо без да показваш голям интересе! Ето ти няколко примера, които сега ми идват на ум:
    1. Ти: Абе, със приятеля ми водим един спор, неговата приятелка се е целувала с момиче и се чудим дали е изневяра?? ( ГОлеми обеснения ще ти даде и от там продължаваш разговора )
    2. Ти: Кои лъжат повече? Мъжете или жените?
    3. Ти: Кои изневеряват повече? Мъжете или жените?
    4. Ти: Приятелката на един мой приятел му изневери, би ли било редно той да и прости?
    and so on!
    Ахахахахахаххахахааахахах хааахахаахааххахааааааааа ххах.

Цитирай Първоначално написано от umri
    Много е лесно!!!Отиваш при нея и и говориш, за да я питаш нещо без да показваш голям интересе! Ето ти няколко примера, които сега ми идват на ум:
    1. Ти: Абе, със приятеля ми водим един спор, неговата приятелка се е целувала с момиче и се чудим дали е изневяра?? ( ГОлеми обеснения ще ти даде и от там продължаваш разговора )
    4. Ти: Приятелката на един мой приятел му изневери, би ли било редно той да и прости?
    and so on!
    лол
    лол

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Важна тема: Как да се харесаме на момиче?
    Прочети тази тема.

Град
    Знам ли и аз,майна
    Карам Ауди А6 и имам иляду марки-ша са ибем или да си ода

Цитирай Първоначално написано от LeMoi
    and so on!
    лол
    Смейте се, ама ви е бедна фантазията какъв добър ефект има това ;]

как мое да има такава тема че то такова нещо не съществува "момче да се запознае с момиче " винаги моми4етата се запознават защото момчетата много много не мислят за момичета а е обратното мо мичетата мислят повече за момчета

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Не била много красива?! Ми тогава защо ти е да се запознаваш с нея??

Като я видиш там в даскало,защо не отидеш и не й кажеш "извинявай може ли да се запознаем" (не вярвам да ти каже,че не може) след това можеш да й пишеш по скайп и т.н да се опознаете. Виж ти си момче и няма от какво да те е срам да я спреш и да се запознаете
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LeMoi
    and so on!
    лол
    Смейте се, ама ви е бедна фантазията какъв добър ефект има това ;]
    смешно е,ама наистина ще има някакъв успех според мен..хм много добра тактика
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

директно, как...

От опит ще ти кажа, че момичетата се радват на уверени момчета. Виждаш я някъде, поглеждате се, отиваш при нея и й казваш примерно "Здравей, искам да се запознаем. Аз съм еди кой си..." И така. Не е трудно, просто е малко страшно първите пъти, защото си мислиш "Ами, ако ми откаже?" (ей такива глупости).

Фен Аватара на OregorN
    Град
    В леговището на звяра...
    Няма какво да казваш..свършвате часовете..като свършите даскало се блъскаш един път в нея..и тя 100 на 100 ще каже нещо и ти продължаваш разговора,че се извиняваш и всякакви такива глупости..и на 2-рия ден и вземаш Скайпа уговаряте се някъде да играете билярд и бой !

П.С. - След като се блъснете в коридора...ако ти направи проблем - двуцевката!
    Пии нещо за кураж - бира или водка - малко,но на екс !

xD Е сега си го измислих..
    I can,t eat
    I can,t sleep
    I can,t think at all
    ...honestly it feels like I ain't living no more...

Т'ва да не ти е американски романтичен филм, бе, човек? Блъсканици, блъскащи се колички на панаира, вживей се на сумист и блъскай с все сила... омг...

Цитирай Първоначално написано от vas4e3to0
    нищо не схванах - написано е толкова неразбрано и не обяснено , че...
    Пиле, вместо да се правиш на много интелегентна и че може би си чула нещо в класната стая докато си правила хилядната си снимка, не е лошо да се опиташ да кажеш нещо което ще помогне на момчето, другото и сами си го виждаме

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Ми с две думи момчето е бая задръстено, че като види момиче и си гълта езика и не знае какво да каже
    О, приятно ми е не задръстени приятелю Ти научен ли си се родил? Или май като гледам още не си се научил. Няма да се повтарям с коментара за снимката, макар, че като си направиш една прическа, тип първокласник и се снимаш под някакъв ъгъл, понеже всички други правят така, изключвайки факта, че ти излизат всички визуални минуси и то в още по-уголемен вид, ставаш много не задръстен ли? ХАХА! Айде моля ти се спри с тея коментари и ако имаш нещо полезно за казване го кажи на момчето, няма нужда да разкриваш психическото си бреме

На автора мога да кажа, че е хубаво да наблюдава действията на момичето и да си прецени сам кога и с какво точно да я заговори, защото заговарянето си е заговаряне, няма значение толкова какво е изръсил (все пак да не се прекалява ) Хубав е примера на fc, небрежноста и това че не показваш кой знае каква заинтересованост, може да ти отключи доста вратички. Също така виж важната тема по-горе на valdesbg, там можеш да научиш доста. Успех и смело напред, нищо не губиш

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Не била много красива?! Ми тогава защо ти е да се запознаваш с нея??

Като я видиш там в даскало,защо не отидеш и не й кажеш "извинявай може ли да се запознаем" (не вярвам да ти каже,че не може) след това можеш да й пишеш по скайп и т.н да се опознаете. Виж ти си момче и няма от какво да те е срам да я спреш и да се запознаете

по ми харесва яката тактика по горе. това "извинявай може ли да се запознаем" не вари много имам един случай дето ми отказа даже питах ЗАЩО щото се ядосах и тя каза не знам хахах що за глупост

Питала е "Защо" сигурно, защото си й изкочил изневиделица отнякъде или просто не те е харесала как излеждаш. Не може винаги да ни харесват момичетата, понякога просто не са кеф и не им се занимава с момчета/мъже в този момент.

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от AssShot
    Питала е "Защо" сигурно, защото си й изкочил изневиделица отнякъде или просто не те е харесала как излеждаш. Не може винаги да ни харесват момичетата, понякога просто не са кеф и не им се занимава с момчета/мъже в този момент.

нито едно от изброените, имаше си авер но това го разбрах в последствие историята продължи доста интересно и смешно

Цитирай Първоначално написано от slost

нито едно от изброените, имаше си авер но това го разбрах в последствие историята продължи доста интересно и смешно
    Имала си е истински приятел или го е казала колкото да те разкара?

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от slost

Имала си е истински приятел или го е казала колкото да те разкара?
    да истински авер от няколко месеца
    не за да ме разкара мисля че несъзнателно съм я стресирал нещо
    и също не защото изглеждам лошо защото после искаше да се снима с мен

Мега фен Аватара на teenems
    Питай я примерно коя и води по математика .
    и после викаш ами аз съм * клас ,а ти ?
    ала-бала .
    ся при коя г-жа имаш час ?
    аха ясно ,ами аз имам при ......
    а ти как се казваш ?
    И на мен ми е приятно ,аз съм ....
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове