- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Обица на ципата...?
Абе ти в ред ли си бе ???
Sometimes the sound of goodbye is louder than any drumbeat...
twilightHeart, ако обичаш не си давай некомпетентното мнение, защото в 2 кратки поста успя да напишеш тъпотии, колко много хора за години не са успяли...
Saatana vittu perkele hate crew!
една приятелка си проби тази година ципата под езика сама, но похарчи доста пари за вода за оста и дезинфектиращи препарати иначе и стана много яко и нямаше инфекции, обаче някъде врория месец ципата и се скаса, защото е много тъничкатаа по - добре ако искаш обичка, с която да си играеш продупчи се другаде
![]()
95 все пак...Като искаш да си играеш с нещо в устатаа...ще си замълча
![]()
още по-зле. Това не ти е ухо, че да се дупчиш сама. Като толкова много искаш пиърс на това място иди в някое професионално студио, не си прави експерименти вкъщи. Ако обицата е поставена неправилно или пробита на криво или е захваната на много малка част от ципичката, нормално е да ти се преебе пиърса, дори да ти се скъса, нема умреш де ама не е и приятно. Трябва да се промива със Сандрин, но в студиото щи обяснят по-подробно.Първоначално написано от meche95
пп: и си набор '95, малка си за такива раути...искала да си играе с нещо...омг
Fuck you You fucking Fuckers
абе,я спокойно,когато се скъса и ти я отрежат,ще ти стане по-дълъг езика...така че ще има няква файда![]()
Вие болни ли сте? Какви вкусови качества се губели при обеца на езика? Това са пълни Bullshits! Нищо не се губи, ако те пробие специалист и те пробие правилно. А относно игрането, ти няма как да си играеш с обецата на ципата, имах 7 месеца там, но двете обеци си пречиха и махнах тази на ципата. Отиди на студио и не рискувай, защото ако се скъса е вероятно да си глътнеш езика, доколкото съм чувала.
Running is my drug and I am overdosed ..
глупостиПървоначално написано от DarkKisss
Saatana vittu perkele hate crew!
Хаха отиди приспециалист като си решила да си прайш, но аз съм против95 си.. не си ли мъничка за такива обички ?
![]()
Играй си с нещо друго
![]()
Аре отивай в студио и не ни занимавай.Нас ко ни ебе за ципата ти ма.
ОБИЦА НА ЦИПАТА!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми, ако нещо си сложи и на ануса
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
че си гадна![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от meche95
УЖАААААААААС !ТИ ЛУДА ЛИ СИ ! ? ВРАЗУМИ СЕ МАЛКО ЖЕНО
![]()
![]()
![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
тц.. прочетох обица на цицата отначало![]()
![]()
![]()
![]()
Кво махане на 2рия ден, братле, чуваш ли се кво говориш? Веднъж продупчиш ли се, минимум 2 седмици трябва да стоиш с обицата и да не я махаш, за да не се инфектира. Аман от разбирачи.Първоначално написано от meche95
Мразя да категоризирам по възраст, ама ми се струваш прекалено малка за пиърсинги и такива работи. Правиш си пиърсинг като си сигурна, че искаш, отиваш в студио при професионалист и те дупчат, поне да ти е спокойна главата, че няма да си навлечеш неприятности. Като има вероятност да я махнеш на 2рия ден, решението е просто - не се дупчиш.
I will never bother you,
I will never promise to,
I will never follow you,
I will never bother you.
мн зле..лапешка работа.![]()
играй си с куклите най-добре.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
1-во..не се ли пише обЕца?
2-ро - пробиеш ли се сама темата ще има продължение: Как нашите да не разберат, че се инфектирах? или С какво да скрия синините от шамарите на баща ми? или нееее....моя гений измисли още една: Как може да съм такава овца и да се пробия единствено и само, защото другите изроди са си нямали работа и са се почесвали там където не ги сърби?
3-то - Скрий се някъде!![]()
ОБЕЦА И ОБИЦА са дублетни форми
а относно темата- яя се съвземи малко. показвай си по някъв друг начин гериозма.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Първоначално написано от clever
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз пък като прочетох ципата НЕ се сетих за тая на езика и си викам на акъла "ОМГ вече и там ли слагат обеци".
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
WTF!!!! Мега мръсното подсъзнание имате хораПървоначално написано от OneGirl
![]()
![]()
![]()
![]()
Една приятелка има обица там и си я проби сама с безопасна игла..Ама тя попринцип си е малко шашава искаше и мен да ме дупчи..
Ама аз да не съм луда да и дам..
Ако ще се дупчиш недей сама дадох ти лош пример..
![]()
And now that you`re gone,, I just wanna be with you .. And I can`t go on,, I just wanna be with you .. Don`t let me down .. Come to me now <33
Аз също загрях малко бавно, за коя точно ципа става въпросПървоначално написано от clever
![]()
Нарича се "Tongue frenulum piercing" и много ми харесва,не е болезнено.Наистина има опасност да се скъса , защото е много тънко,за това и се води временен пиърсинг.Ето и снимка(мен лично по ме кефи когато е с обица тип "барбел" ) :![]()