Днес забелязах, че имам стрии по дупето и то ЛИЛАВИ![]()
![]()
![]()
![]()
... Може ли да ми кажете някакво ефикасно мазила да махна тези стрии
Първоначално написано от sexy_baby_originale
някои друг да ми помогне с нещо![]()
![]()
И аз имам.Внъшност мисля мисля и се чудя,кой няма...Дали са видими или не всеки има.Можеш да предодвратиш появата им като добре хидратираш кожата,но аз въпреки моите усилия пак получих....
масло Икаров
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
АХа.. Дори и ако ги заличиш, пак ги има, ама просто не се виждат. Май само с колагенови инжекции и операция могат в действителност да изчезнат.Първоначално написано от Zaharinka
Аз имам по сгънката на коляното, майна.![]()
![]()
аз имам на колената, малко на задника и бюстадобре, че не се виждатт много много
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Алооо хора, не ви питам кой има и кой няма стрии, и къде имате![]()
а ви питам с какво мога да са махна тези от дупето, защото са лилави и много ме дразнят
Еми не можеш,не разбра ли отговора се крие в отговорите на останалите,и ако беше досетлива щеше да разбереш,че ще си стоиш с тях.А ако имаш пари се оперирай.Първоначално написано от girl4eety
За този крем Mamma Donna все добри отзиви съм чувала. Мисля да си го взимам...![]()
колко пари еПървоначално написано от shakira96
а този на икаров дали може поне малко да ми ги заличи
Аз имам по дупетоМажи се с свинска мас,мойте след 2 мазания почти не се виждат,а кфи бяха..ся като стане по студено ше се мажа пак
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз имам бая мазила и кремове и кво ли не, обаче нищо не помага. Последното, което си взех беше на Ейвън нещо не помня даже и как се казваше и се мазах към 2-3 месеца, но само избеляха(пак се забелязваха, но просто бяха бели, а не червени).
Отидох на кожен лекар и ми каза, че единствено нещо, което може да предотврати стриите е операция, но направиш ли си-трябва да ходиш на 5-6 годни, защото пак се появяват..
Следователно стриите нямат махане(е естествено ако не ходиш на опреация на всеки 5 години) и ти остава само да си вземеш мазило, което ги избледнява.
Научете първо смисъла на думата "Уважение" и чак тогава говорете за "Любов"..![]()
Братовчетка ми се мажеше с бебешко олио - не беше поразителен резултат, но си заслужава да се пробва, колко ли е едно олио 10/11лв![]()
^ На Джонсанс не беше повече от 5 лева.
Иначе нямам идея с какво могат да се махнат,пробвай някакви мазила против стрии![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
MaLty, от къде си взе маста?Първоначално написано от MaLty
xaxax
Честно казано за стриите лек няма. Но ако ги хванеш отначало можеш да минеш и без тях. На мен започнаха да ми се образуват по бедрата, но ги межех с по-мазен крем и те се заличиха.Успех!![]()
Наскоро четох (даже и си взех), че помагало за премахване на стриите цинкова паста. Онзи ден си купих ии започнах да се мажа, но трябвало упоритост, за това не мога да кажа за резултат.
Еми аз нямам.А по темата-чувала съм , че с масажно масло на икаров се махали ама нз.Първоначално написано от Zaharinka
трудно ше стане с кремове.
пилинг, най-добре лазерен
I Love
Vania
Kabakova