- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ден на усмивката! (:
Днес светът чества ДЕНЯ НА УСМИВКАТА - ден, посветен на доброто настроение и добрите дела..
От 1999 година първият петък на октомври е запазен за инициативата „Направи нещо мило – накарай някого да се усмихне”.
...
Посланието е ясно: колкото повече, толкова повече…
Нека бъдем позитивни, независимо от предизвикателставата и да можем винаги да намираме причина да се усмихваме. Нещо повече: не само през октомври, а всеки ден.
ЧЕСТИТ ДЕН НА УСМИВКАТА .. (:
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
нема.по-шибан.ден.от.днескашния.за. ен
който.успее.да.ме.накара.да. се.усмихна.ме.печели.цялата
Днес цял ден съм усмихната, даже съм щастлива, което по принцип рядко ми се случва![]()
Защо трябва да има определен ден, в който да сме усмихнати..? Аз постоянно съм усмихната, това значи ли, че всеки ден е ден на усмивката...Още малко и ден на пръднята ще напраят... бахти хората
To strive, to seek, to find, and not to yield...
цял ден съм с циментова усмивка, не съм мръднала ей![]()
![]()
тццт чак са разбирам че има такова нещо![]()
.!.
Смея се когато ми е смешно , сам си праа смешки щото другите са сдухани.Ако човек сам не си направи смешка няма кой да му помогне. Пробвай да разсмееш човек който е твърдо убеден че е ядосан. Ефекта е нулев
![]()
"Усмихвайте се...утре ще бъде по-зле."
Кънте ами ако има причина всяка сутрин да се събуждаш с усмивка, нещо, което просто няма как да не те накара да се усмихваш. Аз примерно даже всеки ден се радвам на това, че съм се събудила жива и здрава, че семейството ми е до мен, че имам дом и топла храна... И това ме кара да се усмихвам всеки ден дори и един-два пъти да е, все пак мисля, че това си е истинско щастие и истинска усмивка, а не фалш и лицемерие.
Не е казано да си усмихнат 24/7, всеки си има своите лоши моменти, но аз винаги съм откривала неща, които да ме накарат да се усмихна...Щастието е ценно ако можеш да го откриеш и в най-малките неща...
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Богатите също плачат, но е по- добре да плачеш в лимозина, от колкото в градския транспорт.
Първоначално написано от TeenSpirit
И да, не защото е ден на усмивката. Иначе идеята за такъв ден е супер.
То пък всеки ден било ден на усмивката/целувката и някви такива простотии
Аз пък спечелих световен турнир на една игра днес и се усмихвам до уши![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от PsychologicalDisorder
Днес за разлика от предните дни бях в по-добро настроение. Някой да ми беше казал по-рано за тая усмивка![]()
Още на какво ще измислят Ден ?
И спря да се върти за миг земята..
Аз почти винаги съм усмихнат ли в отнесено добро настроение - не ми трябва ден за това![]()
Несъмнено у него има типичната характеристика на непримирим човек.Но и на неприспособим - на човек,който не успява да приеме правилата на средата си за свои и това предопределя обречеността му...
Eminem-Mosh
за мен всеки ден е ден на усмивката![]()
![]()
![]()
Да ви сера на оптимизма и усмивките, да живее тъмнината![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Аз пък петък донесох мнооооооого усмивки на мнооооого хора.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.