- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се запознаваме
Нека всеки сподели как се запознава с момиче/момче на улицата в кафето в магазина в даскало и така на татък.
И естествено след това ако започне да го сваля как![]()
Когато става въпрос за стил, носи се по течението. Когато става въпрос за принципи, бъди като скала.
"курвоо яла ти го бутна,мААААА"
ЖЕНООО КЕФИШ МА ВА ЯЛА ТИ ГО БУТАМ![]()
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
"Чшш, ти малката, с теб ще правим свалката!"
"Лапай и се потапяй! Разбра ли ти? Лапай и се потапяй!!!"![]()
"Колко?"![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Шшшшшш,ного си арна ма,яла та черпа с ена ракия у хоремака.![]()
Принципно трудно ще се запозная с някой на улицата но това става от басове и сме го пробвали и сега 1 момиче ми е приятелкав южния парк се хванах на бас и я заговорих взех и скайпа и така
![]()
Това с басовете винаги ме е забавлявало. Иначе аз ако се запозная, ще е с някоя обща приятелка и примерно излезем някъде. Иначе на улицата съвсем непозната е ъпсурт да се запознаяПървоначално написано от AlokiNn
![]()
"ейй ШеКшШи ще ти папкам дупенцетУуУ .. "![]()
![]()
![]()
Не сериозно .. ъмм рядко се запознавам с момчета по улицата по простата причина, че рядко срещам някви готини за повече от 10 минути, за да се замисля евентуално да се запознавам с тях ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
ХахХАХАхАХАХхАХАхАХахахХА Х![]()
![]()
![]()
![]()
Това ме разби
![]()
Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Леле,разбиме с този коментар
![]()
![]()
По темата - Аз рядко се запознавам с момче/момиче на улицата..
Естествено - Първо ти я/го заговаряш..Нещо от рода:
Здравей !! Как си !! И след това питаш как се казва и т.н.
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Мухахаха интересно как момичетата използват много интересниПървоначално написано от KiSsMyAsS
вариянти
Доста често са се побутвали отгоре ми
Иначе преди и мене ме беше срам да заговоря момиче по улицата, но
с времето "се утраках"![]()
Личи си, когато изкуствено падате, момичета! Друго си е да си просто спъната или да имаш кофти приятелка, която най-редовно да те поблъсква към някого.![]()
1 момче от автобуса беше оставило на 1 моя приятелка бележка на седалката до нея " здравей аз съм еди кой си ..седях зад теб в автобуса! това е скайпа ми ако искаш ме потърси"![]()
и накрая се оказа, че я е помислил за другаа .. и вика ама аз и тебе си те харесвам айде с мене на кино
![]()
I don`t care .. ;] ..
И аз от един бас се запознах с едно момче преди много време.. Пак в един парк.Бяха двама и единият си го харесаха моите приятелки, понеже са малко срамежливи и ми казаха, че ако отида да се запозная с него (еди кфо си .. забравих вече, беше отдавнаПървоначално написано от AlokiNn
) и аз им викам еми добре гледайте щом не вярвате ;д отидох и му казах здравей, може ли да се запознаем
и той: Оо разбира се приятно ми е (иемто) ии така ;д Не е сложно ..
Аз съм така...
Аз:Тва ше го ядеш ли ?![]()
Тя:Ми...
Аз:Оо мс бтв аз съм Гошо![]()