.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Град
    Сливен

\* ~ Обичам го [sun] ~ */

Искам да споделя с всички моето голямо щастие. Преди 3 месеца срещнах моето момче. Наричам го "моето", защотото се превърна в неизменна част от живота ми и не искам да знам какво би било без него.
    Всички вечери прекарани с него, всяка сутрин в която съм се събуждала до него...не бих заменила тези моменти за нищо на света! Той запълни всяка празнота в мен и най-важното показа ми силата на истинската любов. Обичам го така, както никога не съм си представяла, че мога да обичами всяка написана дума е нищо пред това, което чувства сърцето ми.
    Понякога спорим за дребни неща и дори сме се карали, но не може да съществува пламък [на любовта] без искри.
    Благодарна съм на съдбата, че ме срещна точно с него. Ще го обичам завинаги (h)
    House M.D.

Супер фен Аватара на FancyGirl
    1 не ми е ясно само защо когато ви засърби се сещате за този форум и си правите рег пишите някакви неща и си начесвате крастата....

п.т радвам се за вас, бъдете щастриви и се обичайте дълго.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    е е аз ко да напраа?
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Супер фен Аватара на kindergarden
    иде ми да се издрайфам заради заглавието

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Еми честито Задръж го максимум до тебе Успехи с него

С риск да бъда поредното мрънкало, което ще помрачи радостта ти, ще запитам следното: защо, когато намерите някого, когото обичате(или харесвате?), трябва непременно да разтръбите на всяко всевъзможно място? Скайпове, форуми, фейсбук, не знам си още къде... Това си е нещо супер интимно и скъпо, и му се губи цената, като вземете да рекламирате връзките си, все едно са Always.

Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    С риск да бъда поредното мрънкало, което ще помрачи радостта ти, ще запитам следното: защо, когато намерите някого, когото обичате(или харесвате?), трябва непременно да разтръбите на всяко всевъзможно място? Скайпове, форуми, фейсбук, не знам си още къде... Това си е нещо супер интимно и скъпо, и му се губи цената, като вземете да рекламирате връзките си, все едно са Always.

Браво за коментара +1

Аве хубаво ве разкажи на целия свят после пусни диск в космоса ако скаш може да трогнеш извънземните и да дойдат...

Аз не съм автора но.. се 1 да спечелиш от тотото.. е така кво няма да подскачаш седмица ли.. и няма да кажеш на всички.. ха да бе да

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Аз не съм автора но.. се 1 да спечелиш от тотото.. е така кво няма да подскачаш седмица ли.. и няма да кажеш на всички.. ха да бе да
    и да ми искат пари? го фък йорселф ;> заеби ти няма да разбереш. нали и ти си убИчКъЪш бЕбiiто..

е кво .. а ти нали си от клуба на хейтърите??? какво да разбера .. човека се радва и иска да сподели радостта си .. не виждам лошо

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    абе любов няма .. вие т'ва не го ли разбрахте
    секи е с некфа изгода бате

Споменаха за печалба от тотото и lubomirky веднага цъфна. Съвпадение го наречи...

AlokiNn, когато на човек му се случи нещо хубаво, ама ей така, по принцип, няма значение дали си е намерил половинка, или пък любимите бонбони, му идва да подскача от радост. И си подскача. Въпросът е, че колкото повече позволиш на хората да ти влизат в личното пространство(демек с разни захаросани съобщения по Скайп примерно), те злобеят много повече от обикновено. И тая хорска злоба, понякога ти изиграва лоша шега.

Мен пък ме радва.. някой да се злоби на моята радост.. смис.. аз съм си радостен и нищо не може да стане..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от FancyGirl
    1 не ми е ясно само защо когато ви засърби се сещате за този форум и си правите рег пишите някакви неща и си начесвате крастата....
    ++

Радвайте си се ок .. ама нека е след 6тия месец нагоре ..

Мен пък ме радва.. някой да се злоби на моята радост.. смис.. аз съм си радостен и нищо не може да стане..
    и като не ти пречи защо ни обръщаш внимание ? тц, тц..

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ми добре,отворете си един компот,сърбайте задружно и гледайте "Дързост и красота".Иначе мен ме бОли пипера дагоеба

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Честитих им и следващия пост беше с впр който е инт за мен.. и реших аз да отг и така се почна всичко

Цитирай Първоначално написано от lubomirky
    Честитих им и следващия пост беше с впр който е инт за мен.. и реших аз да отг и така се почна всичко
    е в случая мармаладка беше напълно права.. ти с всичко което имаш ли се хвалиш ? ако е така, лошо за теб.

Град
    Сливен
    Не мисля че има значение от колко време си с един човек за да почнеш да го обичаш така, както аз. Може да си с някой в продължение на години, но да не си щастлив и обратната ситуация-да срещнеш момче което само за няколко месеца ще те направи безкрайно щастлива. аз също бях спряла да вярвам в любовта, но приятеля ми промени всичко... Обичам го (h)
    House M.D.

Бъдете щастливи

браоооо
    и аз обичам мойта ама не пускам теми за тва

Супер фен Аватара на cookie_master
    на колко сте?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    еми браво
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си