- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До всички "оригинални"
Виж само колко тъпи коментари са написаха в тази тема ...![]()
Коментарите са такива,каквито и темите.Първоначално написано от PurpleDream
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
.. виж само колко безмислена е самата тема!!!Първоначално написано от RadoslaWZ
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+ авторкатаПървоначално написано от Hilary_
не се изказвай неподготвен,прасе
А бе гражданино... Първи научи правилния правопис на думите в българския език, пък после критикувай тоя и оня![]()
А, аз като ви казвам, че няма стойности теми и вие "Ти кой си да определяш тая работа... "Първоначално написано от Hilary_
![]()
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Поне да беше написала една дума грамотно.
За съжаление с този пръвупис уее, и ти попадаш в кюпа на 'правещите се на интересни'.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
никой не е дошъл лично на теб да ти казва проблемите си. като не си ''отдушник за глупави проблеми'', не посещавай места, предназначени точно за споделяне на ''глупави проблеми''. наистина тъпо се държите, а се имате за много пораснали повечето.Първоначално написано от ShtrudeL
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Чудя се защо изобщо отговарям в подобни дебилизми...
Ако някой намери адекватен отговор, го черпя бира.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ти си дебил. Сериозно.
Толкова ли е трудно за разбиране, че като пуснете поредната тема, в която се оплаквате от форума/любовта/приятелството етц. света няма да стане по-добро място за живеене, нито хората във форума ще спрат да бъдат еди какви си. Това е форум. Ф О Р У М. Всеки има правото да се прави на какъвто си иска.
Вярно е, че прекаляваме понякога. Обаче не е твоя работа да се правиш на възпитател.
И сега след тая тема - *йееей* всички станахме по-добри и ще даваме само сериозни отговори на бавноразвиващите се психопати/дебили/олигофрени/отчаяни от любовта емота. Благодаря, велики учителю.
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
прав/а си, но темата не е за тук![]()