- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Първата среща-съвети
Пак ли тъпият скайп ... нямате ли личен живот бе хораИ после защо нямала гадже до сега и защо била неопитна ... ето защо
![]()
На първата среща не го целувай .. само когато тръвате може да го целунеш без език .. на втората среща вече можете да се целувате .. ако имате чувства един към друг няма защо да се притесняваш .. в повечето случаи момчетата не разбират че момичетата не могат да се целуват .. освен ако не го отблъскваш .. чувството на първата целувка е достра странно но се свиква![]()
Behind every beautiful thing , there's some kind of pain ..
Да ти кажа честно и аз бях притеснена при първата целувка.
Преди това много момчета са се опитвали да ме целунат ,но все се дърпах с предтекст `не ми допадаш` ,,а не беше така![]()
Жалничките..
Обаче бях пийнала и този път не ми се размина..И той дори не разбра,че ми е първа
![]()
По принцип бях срамежлива и така..
Отпусни сее!Не мисли за това!
Една приятелка при първата целувка си представяла как се движат езиците![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
и аз имам су6тия проблем с целувката. хора хелп![]()
По-достоверен эа мен е моят личен опит,отколкото думите ти.Първоначално написано от Hilary_
[size=7][b][u]fosse cos
Защото избързах сега съм на сухоПървоначално написано от PurpleDream
![]()
![]()
ако си допаднете допаднете. има малък шанс съвета на някой спамер да ти помогне
Ами момента той или ти да си "мушнеш езика"(ROFL) ще си дойде сам, не е нужно да го мислиш, дали ще е на 1ва или 15та среща. И колкото пък и да не ти се иска, ще ти дам най - добрия съвет, а именно Бъди себе си!!!! Щото това е най - ефикасноУспех с "мушкането"
![]()
Че аз умирам, а вас ви презирам!
хахаха пак първата целувка лелее аз колко съм се тормозела с тфа![]()
.. да ти кажа нещо от рода не се притесняваи няма нищо страшно .. само по себеси ще стане .. вече си го чувала за тфа няма смисал дори и така да е .... след време ще се сещаш колко си си бласкала главата над тфа и ще се заливаш от смях .. и все пак устави той да води
ии аиде успех
Когато се целунете следвай движението му ... след това пак се целунете и пак и пак ... и почни да експериментираш с езика ти ... както ти дойде от вътре![]()
Първоначално написано от zagadkataa
I told you why, I'm a stranger inside..
I told you why, why the palm of my hands are closing..